Radio Simplu

Acest baietel canta pe scena unui concurs melodia Carla’s Dreams – Eroina – VIDEO

1984 La 25 octombrie, în orașul Slobozia din Republica Moldova, s-a nascut misteriosul Andrei Țăruș. Acesta pare sa fie solistul trupei Carla’s Dreams.

Andrei a absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău.

2010 In acest an, Andrei Tarus s-a casatorit cu Nelea Motricală. Cei doi au impreuna un copil.

2012 In cadrul emisiunii Paparazzi de la Jurnal TV, s-a lansat ipoteza că solistul trupei este Andrei Țăruș, cunoscut anterior ca solistul și autorul versurilor trupei „In Quadro”, formaţie care a avut un oarecare succes în urmă cu circa 10 ani, însă care s-a destrămat destul de repede, deşi cuceriseră inimile fanilor moldoveni.

Solistul a negat aceste acuzații într-un interviu cu revista „Libertatea”, spunând ca a fost confundat cu un alt Andrei din trupa „In Quadro” care a colaborat cu Carla’s Dreams.

Andrei Ţăruş nu s-a împăcat însă cu sfârşitul prematur al carierei muzicale şi a creat, Carla’s Dreams, un proiect misterios, în care să ascundă complet feţele membrilor trupei. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză.

Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani.

Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea pe stradă.

Potrivit site-ului banatulazi.ro, nimeni nu a putut afla adevărata lor identitate.

Secretul proiectului a fost maxim, pentru a se evita orice scurgere de informaţii.

Au cântat cu feţele pictate, cu ochelari şi cu glugă, refuzau să se legitimeze la intrarea în instituţii, folosind numele managerului pentru a reuşi să intre, rezervau, în turnee, camere la mai multe hoteluri pentru a induce în eroare jurnaliştii şi paparazzi, se cazau separat de restul colegilor.

2016 În septembrie, presa rusă, mai exact publicatia life.ru, a publicat fotografii cu cei patru membri ai trupei, în urma unei dispute în care solistul trupei l-a contrazis pe un prezentator al unui post de televiziune din Moscova, care a precizat că trupa cântă în moldovenească.

Muzicianul l-a corectat rapid, spunând că grupul cântă în română, în rusă și în engleză. Ruşii i-au mai identificat şi pe alţi membri ai trupei, printre care Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului şi Cătălin Petre Andrei, bateristul formaţiei.

2016 În iulie, solistul trupei a anunțat ca va face parte din juriul emisiunii X Factor (România), astfel devenind primul jurat din lume al acestei emisiuni care poartă mască.

Cu toate că întreaga Românie a aflat numele real al noului membru din juriul „X Factor”, colegii săi de emisiune nu-i spun niciodată Andrei.

Acesta s-a prezentat drept Sergiu, mai ales că la momentul filmării audițiilor, identitatea cântărețului nu era cunoscută de către publicul larg.

Este de urmărit dacă acest tipar se va urmări și în cadrul galelor live. Tot in acest an, in septembrie, Carla’s Dreams câștigă Premiile Media Music la șapte categorii, printre care „Best Group” și „Cea mai difuzată melodie” („Te rog”).