Radio Simplu

Această trupă a prezentat un cover după una dintre cele mai ascultate piese ale momentului

Această trupă a prezentat un cover după una dintre cele mai ascultate piese ale momentului – “Girls like you”, iar cei 5 membri au cântat la același instrument. Rezultatul este demențial!

Există multe jocuri în care participanții trebuie să se folosească de ce obiecte găsesc la întâmplare și să le folosească pentru a face muzică, dar trupa Walk Off The Earth duce acest joc la alt nivel, prezentându-ne un concept muzical cu totul și cu totul special.

Aceștia au mai prezentat un cover după una dintre melodiile lui Adele, Hello, folosind o placă de surf, pantofi și sunete de cal. În ceea ce privește cover-ul pentru una dintre melodiile lui Ed Sheeran, Shape Of You, aceștia s-au folosit de tot ce aveau prin casă, iar rezultatul chiar nu a dezamăgit.

Ceea ce a urmat, a fost, bineînțeles, la fel de spectaculos. De această dată, membri truperi s-au folosit de ceva ce poate nu multă lume a mai văzut. În melodia recentă a trupei Maroon 5 – Girls Like You, trupa a cântat simultan la un instrument care poate fi numit GuitHarpUlele, un instrument unic care oferă tot ceea ce ar putea cere vreodată un muzician.

Instrumentul conține o chitară, o harpă, ukulele și multe alte elemente care, puse împreună, creează o prestație absolut epică și unică. Melodiile pe care le prezintă această trupă nu sunt doar total diferite de cântecul original, ci sunt cu totul speciale pentru că fiecare membru al trupei cântă într-un anumit stil care se revarsă în bucata lor muzicală.

Nu vom ști niciodată cât de mult timp petrec dându-și seama care este logistica fiecărui vers și cum reușeșsc să își păstreze degetele departe de degetele vecinului, mai ales atunci când stau atât de aproape unul de celălalt și folosesc același instrument.

Totuși, vorbim despre muzicieni care nu pot mânca o pungă de chipsuri fără să scoată sunete incredibile. Tocmai de aceea, nu este deloc surprinzător că aceștia au reușit să aibă atât de multe vizualizări, de ordinul milioanelor, iar clipurile lor au ajuns virale. Fanii trupei au fost extrem de încântați despre ultimul lor cover, dar cea mai mare surpriză a venit de la membri trupei Maroon 5 care au fost la fel de încântați de prestația lor.

Walk Off the Earth este o trupă canadiană de muzică indie pop din Burlington, Ontario. În cea mai mare parte, aceștia sunt cunoscuți pentru cover-urile pe care le prezintă pe Youtube, dar și pentru ingeniozitatea cu care folosesc obiecte obișnuite drept instrumente. Aceștia s-au unit în 2006, iar, în 2012, trupa a prezentat primul cover Somebody That I Used To Know, a lui Gotye, strângând peste 183 de milioane de vizualizări.

Aceștia au avut atât de mult succes încât au fost invitați la emisiunea lui Ellen DeGeneres, în 2012, unde au cântat live, la o singură chitară. Primul single original a fost prezentat în decembrie 2012, numit „Gang of Rhythm”. Trupa s-a mai folosit de melodiile lui Taylor Swift, LMFAO, Maroon 5, Wiz Khalifa și nu au dezamăgit niciodată.

Trupa chiar reușește să ofere o perspectivă cu totul originală asupra muzicii și nu putem să nu îi ascultăm cu mare interes de fiecare dată.