Radio Simplu

Această fetiță stătea desculță pe trotuar. Dintr-o dată, a început să cânte și totul s-a schimbat

Dacă ați crezut că persoana din imagini este o fetiță care s-a pierdut de mama ei, vă înșelați. Aceasta este Sammie Jay, o cântăreață stradală cu o voce mai mare decât trupul ei. Aceasta a uimit pe toată lumea cu talentul ei, dar și cu alegerea stilului muzical.

Vocea sa superbă seamănă mult cu cea a lui Janis Joplin, iar Sammie a ales să cânte un cântec pe care l-a compus chiar ea! Numele cânecului este “Killing Me Slowly” și a fost auzit în zona Covent Garden, din Londra, iar melodia este în stilul soul, ceea ce este destul de ciudat pentru o persoanăde vârsta ei.

Sammie și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei ei în NashVille, Tennessee. Bineînțeles, influențele din stilul country pot fi regăsite în vocea acesteia, mai ales că melodia compusă de ea debutează cu o emoție atât de puternică.

Unii artiști poate că nu pun mare preț pe ceea ce putem numi prestațiile de pe stradă, dar Sammie spune că o ajută să se simtă mai conectată cu publicul ei. Aceasta spune: este absolut minunat că pot să mă conectez și să ating inimile atâtor oameni prin muzica pe care o prezint. Pentru mine nu contează dacă voi cânta doar pentru câțiva oameni sau pentru o arenă întreagă, în fața a mii de persoane, eu trăiesc și respir prin melodia și versurile unui cântec bun.

Astfel de oameni extraordinari se află, din fericire, printre noi, oameni care își doresc neapărat să ajungă la inimile oamenilor prin arta pură, prin talent, prin dedicare și muzică. Sammie este una dintre aceste persoane și nu se sfiește să recunoască faptul că pentru ea, important este să ajungă să cânte. Tocmai de aceea, prin faptul că aceasta este atât de sinceră în iubirea sa către artă, oamenii au vizionat-o pe Youtube de peste șapte milioane de ori.

Mai mulți artiști stradali au ajuns la inimile oamenilor datorită modestiei și simplității lor. Ceea ce este cel mai important este să dea dovadă de acea emoție care să spargă barierele ecranelor. Sammie a reușit, fără îndoială, să facă asta.

Sammie și-a început prestația timid, spunând tuturor oamenilor care s-au oprit pe stradă să o privească despre melodia sa originală, o melodie pe care ea a început-o. Inițial, atunci când a vorbit, abia dacă s-a auzit, dar, atunci când a început să cânte, toată lumea a rămas cu gura căscată.

Vocea sa pare mai puternică și mai mare decât corpul ei, iar melodia a debutat cu un vers extrem de puternic. Vocea sa a uimit instantaneu publicul care nu înceta să o felicite, motiv pentru care aceasta le mulțumea între versuri constant. Cântecul a continuat din ce în ce mai puternic, iar Sammie se simțea din ce în ce mai bine în fața oamenilor.

Unul dintre lucrurile care au atras atenția, este faptul că aceasta s-a prezentat în fața oamenilor desculță, iar asta a dat dovadă de mare modestie. Cel mai probabil, Sammie se simțea mai bine, mai liberă fără să poarte nimic în picioare.