Radio Simplu

A invitat un spectator la întâmplare să cânte cu ea, iar vocea lui a stârnit ropote de aplauze

Aladdin este un desen animat clasic de la Disney pe care toată lumea îl iubește, iar cântecul faimos “A Whole New World” este unul care ne face să ne simțim din nou copii fericiți și lipsiți de orice grijă. În imaginile de mai jos, Jared Young, un bărbat care a crescut visând să îl joace pe Aladdin, are parte de șansa de a se întoarce la o amintire din copilărie.

Totuși, nu a avut șansa să retrăiască aceste amintiri doar prin a asculta cântecul, ci prin a-l cânta. Și nu doar faptul că a avut ocazia să cânte această melodie este ceva special, mai este ceva: a apucat să cânte acest cântec cu vocea originală a lui Jasmine!

Lea Salonga, vocea Prințesei jasmine, avea un spectacol atunci când a anunțat că va cânta mult iubita melodie “A Whole New World”. A surprins audiența atunci când a ales o persoană la întâmplare din public, acela care va prelua rolul lui Aladdin. Jared a fost norocul câștigător.

Bărbatul a împărtășit cu aceasta și cu restul spectatorilor: „am visat timp de 20 de ani să-l joc pe Aladdin ( și mulți ani am visat să cânt alături de Lea Salonga) și nu mi-a venit să cred că visul meu s-a îndeplinit. A fost seara perfectă.”

Așadar, muzica începe, iar Jared stă pe scenă, în apropierea lui lea. Acesta pare emoționat, dar privește publicul și încearcă să zâmbească pentru a se liniști. Apoi, atunci când Lea îi face semn că poate începe să cânte, putem auzi o voce puternică, superbă.

Cântă primul vers privind-o pe Lea constant, dar, pe măsură ce nivelul de încredere îi crește, acesta își face curaj să privească și restul spectatorilor.

Atunci când ajunge la refren, —”A whole new world, a new fantastic point of view” — publicul începe să țipe! Chiar și Lea are un mare zâmbet pe față. Putem să auzim cum vocea lui Jared este din ce în ce mai puternică și, trebuie să recunoaștem, sună absolut incredibil.

Apoi vine rândul lui Lea. Reacția lui Jared este minunată, mai ales că acesta râde nervos în timpul aplauzelor din parte puclicului ca și cum nu crede că le merită. Zâmbetul lui crește pe măsură ce cântecul progresează.

Notele înalte ale lui Lea sunt fără cusur. La un moment dat, a venit timpul ca cei doi să se armonizeze. Cântă împreună, iar vocile lor se întrepătrund perfect. Putem să ne dăm seama că Jarde știe melodia pe de rost și că vocile celor doi se potrivesc perfect.

Atunci când melodia se termină, publicul aplaudă frenetic și Lea îi oferă o îmbrațișare lui Jared. Aceasta spune că invită câte o persoană din public să cânte alături de ea de mulți ani, dar că mereu este surprinsă.

În plus, aceasta a spus că este minunat să împartă melodia cu un bărbat care are voce.

Atunci când se aștepta mai puțin, unul dintre visele lui Jared s-a împlinit. Ce poate fi mai frumos decât să stai cu idolul tău pe scenă, mai ales după ce ai visat mult la asta?