Radio Simplu

A intrat pe scenă împiedicându-se de trei mingi medicinale, dar momentul ei de acrobație a uimit publicul

Există ceva extrem de frumos, dar periculos în toate prestațiile acrobatice. Ni se întâmplă des să fim fascinați de oamenii care sunt extrem de flexibili și de agili. Cei care nu dau dovadă de niciun pic de frică atunci când sar în aer sau când fac toate acele exerciții de acrobație periculoase sunt demni de tot respectul pentru că își pun viața în pericol pentru fericirea noastră și fac tot momentul să pară fără efort.

Atunci când vedem astfel de situații rămânem fără cuvinte, deși, de cele mai multe ori, realizăm că la mijloc stau zeci de ore de antrenament și repetiții pe săptămână, despre care nici nu se discută atât de des. Suntem obișnuiți să vedem acrobați care folosesc mingi normale, panglici, care învârt farfurii pe bețe subțiri, dar acest gen de exercițiu, folosind mingiile medicinale, este cu totul special.

Tatiana Konoballs s-a născut în Ucraina, dar locuiește în Berlin, Germania și este o artistă cunoscută care devine din ce în ce mai creativă în ceea ce privește elementele de recuzită pe care le folosește. Unul dintre cele mai spectaculoase prestații ale artistei include trei mingi medicinale, deși este cunoscută pentru multe abilități, printre care o combinație între acrobație, jonglerie, dar și pentru acrobația antipod în care o persoană care stă de spate jonglează un obiect sau o persoană doar cu picioarele.

Într-un episod din “Le Plus Grand Cabaret Du Monde”, un spectacol de diverstisment francez care a devenit unul dintre cele mai mari spectacole de acest gen din lume care prezintă multe acte de cabaret, incluzând magicieni, jongleri, acrobați și mult mai mulți, Tatiana a prezentat un moment cu totul și cu totul special.

Toți ochii au fost pe ea. Aceasta poartă un machiaj dramatic și o rochie culoarea verde mentă cu buline polka. Cele trei mingi sunt pe scenă în momentul în care aceasta apare de scenă și artista se împiedică de ele, intenționat, bineînțeles, deși pare că a fost o greșeală, iar publicul descoperă rapid că totul face parte din momentul său artistic.

Poate că unele persoane consideră că elementele alese de recuzită ar trebui să se afle într-o sală de sport, dar este evident că aceasta și-a creat o nișă specială pentru ea însăși. Actul ei este surprinzător, convingător și te face să stai cu sufletul la gură, în special pentru că elementele folosite sunt ciudate.

Cine s-ar fi gândit că asemenea elemente pot fi folosite pentru un spectacol atât de bine pus la punct? Artista Tatiana este extrem de creativă și fascinată, folosindu-și mingiile în moduri în care nimeni nu credea că este posibil. Aptitudinile și pasiunea sa sunt evidente, mai ales că publicul este cucerit atunci când aceasta a demonstrat că poate face spectacol.

Imaginile au fost vizionate de peste un milion de ori, iar publicul nu a încetat să o aplaude și să o aclame, mai ales că, spre finalul momentului, elementele de acrobație au ajuns din ce în ce mai dificile și mai periculoase.

Atunci când privim imaginile, realizăm că unii oameni sunt extrem de talentați și creativi, iar Tatiana este unul dintre ei, cu siguranță.