Radio Simplu

5 adolescenți îmbrăcați în kilt-uri au făcut spectacol în cadrul unui concurs de la liceul lor

De-a lungul anilor de liceu, unele dintre cele mai amuzante evenimente sunt cele petrecute cu toți colegii, mai ales în cazul spectacolelor de talente. Poți auzi oameni cântând, executând trucuri de magie și, din când în când, câte ceva ce nu ai mai văzut până acum.

Nigel, Dylan, Matt, Elias, și Jordan au fost elevi de liceu care au dorit să facă ceva neașteptat și creativ pentru un asemenea spectacol de talente. Deși niciunul dintre aceștia nu este scoțian, au avut ideea de a pune cap la cap o prestație cu tobe cunoscută sub numele de Hot Scots. Au purtat kilt-uri tradiționale și au făcut tot ce le-a stat în putință să impresioneze.

Toți cei cinci adolescenți au fost elevi ai liceului Lake Howell, iar acest spectacol le-a oferit șansa de a câștiga concursul de talente! Ceea ce este cel mai impresionant, este că băieții au pregătit totul într-o singură săptămână.

Adolescenții intră pe scenă, iar prietenii lor le strigă numele și cuvinte de încurajare pe loc. Aceștia sunt în totală sincronizare, încă de la începutul melodiei. Aceștia sunt atât de încrezători încât fac și trucuri cu bețele tobelor, chiar dacă ritmul este foarte alert. La un anumit moment, unul dintre ei se preface că se îndepărtează de la ceea ce au stabilit, ceilalți se uită curios la el și încep să facă același lucru, iar publicul este foarte amuzat.

Încep să adauge și mișcări de dans, fiecare având elemente specifice, ceea ce face ca tot spectacolul să fie conturat într-un mod și mai frumos. Pe măsură ce continuă, cei cinci se mișcă constant pentru a nu permite publicului să se plictisească nici măcar o clipă. De exemplu, se lasă cu toții pe vine, și apoi se ridică unul câte unul până ce ajung să cânte în sincron din nou.

Aceștia nu folosesc bețele doar pentru tobele lor, dar și pe bețele celorlalți, iar acest mic artificiu amuzant prinde foarte bine la public. Apoi, dintr-o dată, încep să cânte și cu vocea, chiar dacă doar câteva versuri, dar asta îi face pe colegii lor să pufnească în râs cu poftă.

Unul dintre băieți a reușit să cânte cu mâinile legate la spate, ținând bățul în gură! Aceștia chiar au reușit să creeze mai multe elemente care să constituie un spectacol de-a dreptul, chiar dacă nu au avut la dispoziție decât o săptămână de repetiții și nu pot fi considerați profesioniști.

Totuși, pasiunea băieților a ajuns la alt nivel în momentul în care s-au prezentat pe scena liceului. Aceștia au reușit să facă totul să pară atât de ușor, de amuzant și de profesionist. Prestația lor a adunat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube și mii de comentarii pozitive.

Unii elevi se tem să iasă în evidență în fața colegilor de liceu, mai ales că sunt într-o perioadă atât de sensibilă și de delicată. Tocmai de aceea, aceștia trebuie să reprezinte un exemplu pentru toți adolescenții care se află în situația lor și nu au curajul să își arate talentele. Uneori, atitudinea pozitivă chiar face o diferență.