Radio Simplu

Mireasa a crezut că primul ei dans a fost ruinat, dar soțul ei i-a făcut o surpriză imensă

Unele persoane consideră că ziua nunții este cea mai mare zi din viața unui om. Fiecare mireasă încearcă să își creeze o nuntă de vis și se roagă ca totul să meargă fără nicio problemă, de la rochie, la restaurant, la tort, DJ și mâncare. Nimic nu trebuie să iasă din sfera perfecțiunii.

Din păcate, nu a existat o nuntă în istorie care să meargă perfect. Uneori, greșelile cele mai neînsemnate pot face nunțile și mai dulci, și mai semnificative. Atunci când o mireasă frumoasă și soțul său au ajuns pe ringul de dans, ceea ce, inițail, era o greșeală, a ajuns o binecuvântare.

Acest filmuleț a impresionat foarte multe persoane, tocmai prin faptul că mirele i-a făcut o mare surpriză proapetei sale soții, iar astfel de gesturi reprezintă dragostea adevărată. Unul dintre artiștii preferați ai cuplului este Mark Wills, așa că au ales să valseze pe melodia sa, “Like There’s No Yesterday”.

Primul dans al cuplului deschide seara, permite invitaților să îi vadă ca un cuplu căsătorit pentru prima dată și toți ceilalți au liber la o seară plină de dans și de distracție. Totuși, în acest caz, atunci când Dj-ul a pornit melodia, aceasta s-a întrerupt după primele două versuri.

Mireasa a fost puțin dezamăgită, dar DJ-ul a asigurat-o că va avea parte de primul dans ascultând varianta live a melodiei. În acel moment, în timp ce mireasa era cu spatele la scenă, artistul country Mark Wills și-a făcut apariția și a început să cânte cu trupa sa.

În momentul în care mireasa s-a întors către scenă și a văzut cine cântă, a început să țipe de fericire. Cel mai probabil, mirele a petrecut destul de mult timp plănuind această surpriză, dar nimic nu conta mai mult decât fericirea acesteia.

Mark Wills le-a cântat melodia lor preferată, iar mireasa nu s-a putut abține să nu lăcrimeze de fericire în timp ce îți ținea soțul în brațe. Fiecare dans în parte este important în asemenea momente, dar acesta nu este doar un dans – este un exemplu al dragostei adevărate care este mai puternică decît orice altceva pe lume.

Doi oameni se cunosc, petrec timp împreună și realizează că și-au găsit persoana cu care vor să își petreacă tot restul vieții, și-au găsit persoana care să îi facă să se simtă bine în pielea lor, care va fi alături de ei în orice condiție și în care pot avea încredere.

O astfel de realizare este, mai departe, transformată într-un eveniment oficial, cu ajutorul nunții. Tocmai de aceea, atunci când ne întâlnim cu asemenea momente prețioase, nu putem decât să ne bucurăm pentru tinerii căsătoriți și să îi apaludăm.

Imaginile au fost vizionate pe Youtube de peste 20 de milioane de ori, ceea ce chiar demonstrează că oamenii au apreciat surpriza pe care acest mire i-a făcut-o proaspetei sale soții. Nu putem decât să ne bucuurăm că întregul moment a fost filmat și împărtățit cu o lume întreagă pe rețelele de socializare.

Uneori credem despre lumea din jurul nostru că nu mai poate oferi nimic bun, dar iată că, din fericire, ne înșelăm.