Radio Simplu

A crezut ca este insarcinata in 3 luni, insa ecografia a ingrozit-o

O femeie a trait socul vietii sale atunci cand s-a dus la doctor pentru un control de rutina.

A crezut ca este insarcinata in 3 luni. Insa dupa ce a ajuns la medic, a primit o veste extrem de rea, care i-a schimbat viata total. Femeia a fost in soc.

Grace Baker-Padden credea ca este insarcinata in trei luni si a mers la doctor, cu sotul ei, pentru a-si face un control amanuntit, ca sa vada daca este totul ok cu sarcina.

A crezut ca este insarcinata in 3 luni

Stiau deja ce nume va purta copilul si au facut planuri pentru nastere. Femeia avea deja burtica formata dar si greturi in fiecare zi.

Sarcina a fost confirmata de mai multe teste de sarcina, astfel ca toate aceste simptome erau normale. Insa ecografia facuta la spital i-a dat lumea peste cap. Grace nu astepta un copil.

Medicii i-au zis ca avea o sarcina molara, cunoscuta de asemenea sub denumirea de mola hidatiforma, fiind, de fapt, o tumora. Astfel ca tumora ii provoca greaua si umflatura din burta, fiind si cea care ii generase cresterea nivelului hormonal.

Au putut sa inlature tumora dupa două zile, care s-a dovedit a fi maligna. Femeia s-a recuperat, insa numai dupa ce a petrecut alte sase luni de tratament specific.