Radio Simplu

O FEMEIE DIN BÂRLAD A COMANDAT O PIZZA ȘI A AȘTEPTAT DOUĂ ORE. CÂND A DESCHIS CUTIA A AVUT PARTE DE SURPRIZA VIEȚII EI!

GALERIE FOTO (2)

O bârlădeancă nu va uita prea curând ce i s-a întâmplat weekendul acesta! Ea a sunat la o pizzerie din oraș și a făcut o comandă simplă, însă surpriza a fost extrem de mare când a primit-o acasă.

Rar se întâmplă să auzim de o pizza proastă, pentru că pizza este… VIAȚĂ. Fie ea chiar și rece! Întâmplarea pe care a trăit-o însă o bârlădeancă va da peste cap această teorie.

Ei bine, femeia a făcut comandă la una dintre cele mai apreciate pizzerii din oraș, așteptând timp de două ore să-i fie livrată. Și așteptările, dar și pofta i-au fost spulberate atunci când i-a ajuns și a deschis cutia!

În fața ochilor i-a ”răsărit” o mare bătaie de joc: o pizza arsă în întregime! Fără să stea prea mult pe gânduri, clienta l-a contactat chiar pe patronul localului, însă răspunsul lui a fost halucinant!

”Patronul susține ca de fapt e foarte bună, și că așa trebuie să fie. Un nesimțit!! Regret orice comandă la ei”, a scris femeia pe un grup de Facebook, acolo unde a făcut și public incidentul.

În mod evident, foarte mulți bârlădeni s-au arătat indignați după ce au văzut poza. ”Cum sa mâncați așa ceva??!! Sper că nu ați și plătit-o!!