Radio Simplu

CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU MEDANA ȘI ROBERT DE LA ”INSULA IUBIRII”

GALERIE FOTO (2)

Robert a cerut-o în căsătorie pe Medana chiar la finalul sezonului 2 al show-ului ”Insula Iubirii”, îngenunchind în fața ei și primind un răspuns afirmativ. Ulterior, cuplul a plecat din Thailanda pentru a-și continua povestea de dragoste, iar anii au trecut.

Ajunşi în cameră, – totul se întâmpla după ultimul bonfire – Robert a cerut-o în căsătorie pe Medana, iar aceasta a acceptat. Apoi, firește, s-au sărutat cu pasiune și… s-au retras în dormitor. “E noaptea în care doi copii devin părinţi!”. Acesta a fost comentariul care i-a surprins pe fani și a ridicat numeroase semne de întrebare, iar foarte mulți dintre cei care i-au apreciat și îi apreciază pe Medana și Robert cred că Erick, băiețelul lor, să fi fost conceput chiar în Thailanda.

Medana și Robert sunt acum un cuplu sudat. Experiențele pe care le-au trăit împreună i-au învățat să construiască o relație bazată pe încredere și respect, astfel încât eventuale ”sincope” să fie depășite în doi.

Medana și Robert de la “Insula Iubirii”, imagini nemaivăzute de la nuntă
Medana și Robert s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile în anul 2017, iar cununia religioasă a avut loc anul acesta. După nașterea lui Erick, Medana și Robert au reușit să își costruiască o casă, acesta fiind un moment deosebit din viața lor.

În ziua nunții, Medana Kirschner a strălucit în rochia albă de mireasă tip sirenă, care a avut un decolteu sexy și provocator, iar croiala ținutei i-a pus în valoare silueta perfectă. Mirele ei, Robert, a îmbrăcat un costum extrem de elegant albastru, la care și-a pus o cămașă albă și paion în aceeași nuanță. Erick, fiul lor de doi ani și opt luni, a avut și el o ținută cu care a atras atenția tuturor: pantaloni scurți, realizați dintr-un material elegant, cămașă albă și papion închis la culoare, dar și o vestă asorată cu șapca șic pe care o avea pe cap.

Nunta Medanei și a lui Robert a ținut până în zori când mireasa s-a urcat la volan și a plecat împreună cu mirele ei spre casă Pe fotografia făcută publică pe rețelele de socializare, bruneta a scris: “Mirii pleacă pe soare către casă”. În galeria foto a articolului, găsiți imagini nemaivăzute din ziua cununiei lor civile.

Medana, fosta concurentă de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a făcut public un mesaj emoționant.“Pfu, nici nu știm cu ce să începem? a fost o zi atât de frumoasă pentru noi, încât fiecare dintre voi ați ocupat locul 1 în a face această zi de neuitat ?❤️ (…). MULȚUMIM părintiilor pentru sprijinul și prezenta lor, neamurilor care au fost lângă noi, NAȘIILOR pentru că au acceptat să facă parte din familia noastră: Alexandra Mates cu Roșu Andrei, Sergiu Lapadus și Lăpăduș Andreea Loredana!!! Vă iubim!!!❤️

Mulțumim tuturor prieteniilor și invitatiilor pentru tot!!! Tot!!! Fără ei, nunta ar fi fost pustie! Ați fost trup și suflet alături de noi mereu, (…) ne-ați mai demonstrat asta o dată! Ați jucat, ați cântat, ne-am distrat și am creeat multe amintiri frumoase împreunî datoritî energiei voastre! Sunteți cu toții speciali pentru noi❤️ VĂ MULȚUMIM!!!” este mesajul transmis de Medana Kirschner pe contul său oficial de Facebook.