Radio Simplu

A cerut-o în căsătorie cu un inel de diamante, a acceptat și era în al nouălea cer, dar când a găsit chitanța a făcut un gest înfiorător. Ce s-a întâmplat între cei doi depășește orice limită. Uite ce a făcut fata când a văzut cât a plătit pe inel iubitul ei:

Toate fetele visează încă de când sunt mici la nunta perfectă, la rochia pe care o vor purta în ziua cea mare, dar și la inelul de logodnă pe care bărbatul visurilor lor l-ar cumpăra pentru ele. La prima vedere aceste lucruri par secundare și neimportante, dar un singur lucru rămâne adevărat: toate fetele vor ca lucrurile să se petreacă într-un anumit fel.

Așa că în momentul în care iubitul acestei fete frumoase a cerut-o în căsătorie, prima dată a fost în al nouălea cer de fericire. Totul părea că se petrece exact așa cum a visat întotdeauna. Dar a existat un mic detaliu care le-a stricat frumosul eveniment. Se pare că inelul de logodnă cu diamant pe care logodnicul i l-a oferit era mult prea mic pentru ea…

Fata se aștepta să vadă un diamant uriaș, dar a primit unul micuț. Așa că și-a împărtășit gândurile de dezamăgire cu toată lumea, pe internet, cerând ajutorul străinilor în această problemă pe care ea o considera una de importanță majoră.

Tânăra a explicat că logodnicul ei are un salariu foarte mare și își permitea să cumpere un diamant mai scump. Mai mult, a și găsit chitanța pentru inel și a descoperit că costă doar 1,300 de lire. A mai adăugat că îi era frică să spună ceva despre asta iubitului, dar că e important pentru ea să-i placă inelul pe care-l va purta toată viața.

Presupun că vă puteți imagina reația oamenilor care i-au citit postarea pe internet! Au acuzat-o că e egoistă, pe lângă asta i-au mai atribuit multe alte trăsături negative.

Tu ce crezi despre situație?