Radio Simplu

Cum arată apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie. Primele imagini

GALERIE FOTO (4)

Irinel Columbeanu a fost nevoit să renunțe la lux și opulență după ce a fost executat silit de bănci, iar de mai bine de doi ani s-a obișnuit să aibă un trai normal. Fostul milionar în euro stă cu chirie într-un apartament cu două camere de la marginea Capitalei, dar spune că nu duce dorul vremurilor de odinioară.

Fostul soț al fotomodelului Monica Gabor și-a schimbat complet stilul de viață de când a pierdut toată averea estimată la 150 de milioane de euro. În momentul de față, vedeta în vârstă de 63 de ani se descurcă cum poate, fiind nevoit să gătească și să facă singur curățenie.

Zilele trecute Irinel Columbeanu le-a arătat telespectatorilor cum arată apartamentul în care locuiește cu chirie după ce a plecat din vila de la Izvorani. Fostul om de afaceri trăiește într-o casă de circa 65 de mp care măsoară cât livingul din vechea reședință.

Irinel Columbeanu și-a prezentat casa în care stă cu chirie, după ce a fost executat silit
Irinel Columbeanu nu plânge după vremurile de odinioară în care avea servitori, menajere și bucătărese și spune că nu și-a pierdut speranța în mai bine. Afaceristul inclus până nu demult în topurile milionarilor în euro s-a obișnuit cu actuala viață și spune că a mai avut perioade în care nu avea suficienți bani.

„Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Am mai avut perioade de-astea, eu nu m-am născut în vile sau mașini scumpe.

Începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu mi se pare că este așa… cenușă. Nu este o situație plăcută, dar asta este”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Fostul soț al Monicăi Gabor nu a luat aproape nimic din vechea viață. Nu mai are nimic din luxul de la Izvorani, dar spune că s-a obișnuit să trăiască într-un apartament cu două camere, lucru care s-a văzut după ce le-a deschis ușa casei sale reporterilor Pro TV.

Irinel Columbeanu petrece destul de mult timp în bucătărie unde pregătește tot felul de preparate culinare. Cât despre baia pe care o avea la Izvorani, fostul om de afaceri susține că nu simte lipsa jacuzzi-ului imens pe care-l avea în urmă cu ani buni.

„Petrec în bucătărie mai mult timp decât la Izvorani. Învăț. Știu să gătesc picioare de crab, caracatiță, rață… Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum”, a mai spus omul de afaceri.