Radio Simplu

7.200 de lei pe lună se oferă la acest loc de muncă și nu îl vrea nimeni. „Lucrez cu dezvoltatorii, nu la negru”

GALERIE FOTO (2)

Un antreprenor din București a publicat, de curând, o ofertă de angajare, pentru care era dispus să ofere un salariu de până la 7.200 de lei. Cu toate astea, însă, românii nu s-au încumetat la interviuri. Ba mai mult decât atât, angajatorul a fost aspru criticat în mediul online. Iată despre ce loc de muncă este vorba și ce anume i-a deranjat pe internauți!

Locul de muncă pe care nu-l vrea nimeni. Salariul poate ajunge la 7.200 de lei
Un loc de muncă din România, care are un salariu ce poate ajunge la 7.200 de lei, nu este căutat și dorit de multe persoane. Este vorba despre un job ca făianțar.

Un antreprenor din București a publicat, de curând, un anunț de angajare, iar reacțiile românilor au fost halucinante. Multi dintre ei au avut nemulţumiri legate de leafă, în condițiile în care salariul minim brut pe țară este de 3.000 de lei.

„Angajez faianțari în București, Sector 5. Contract de muncă, program 08.00-17.00, cu o oră pauză. Salariu 5.000-7.200 Ron net. Nu dau la metru, nu ofer cazare, nu decontez transport”, a scris bărbatul din Capitală.

Angajatorul a fost ironizat de către români

Oferta omului a fost publicată în grupul „Constructori și meseriași în construcții”, dar aceasta nu a fost deloc pe placul internauților. Românii l-au ironizat pe angajator.

„Păi eu dacă îți pun 20 de mp pe zi, tu îmi oferi 5.000 de lei?”, a scris o persoană.

„La 5.000-7.200 eu mai plătesc încă o dată la stat… Fă calculul acum. Am menționat în anunț că se lucrează cu contract de muncă. Eu lucrez cu dezvoltatorii, nu la negru”, a răspuns angajatorul.

Unul dintre internauți l-a criticat pe angajator, spunându-i acestuia că plătește atât de puțin pentru că nu știe ce înseamnă să pui zilnic gresie sau faianță.

„Lucrează alții, tu doar subcontractezi sau ești intermediar. Ia să te apuci tu să stai în genunchi și să pui zilnic gresie sau faianță și să îți dau 5.000-7.000, să te văd atunci”, a scris omul.

„Ce te face să crezi că eu nu muncesc? Și eu pun gresie și faianță. În plus caut și de muncă, contracte etc… ziua mea de muncă se termină la ora 21.00, nu la 17.00, ca a muncitorilor”, a fost răspunsul antreprenorului, conform adevărul.ro.