Radio Simplu

Compartimentul secret de la mașină pe care mulți nu-l știu. Ce a descoperit un șofer

Deși mulți șoferi sunt convinși că își cunosc mașinile în detaliu, e posibil ca unii dintre ei să fi omis un compartiment ”secret”. Foarte surprins de descoperire a fost un utilizator TikTok, care a și filmat și a postat clipul în care arată acest compartiment mai puțin cunoscut.

Un compartiment oarecum secret a fost descoperit de un șofer de Skoda. Acest compartiment este oarecum ascuns și mulți șoferi nici nu au habar că mașina lor are o astfel de dotare. Este vorba despre un loc special pentru umbrele care se găsește în portiere.

Compartimentul secret de la mașină
După ce a făcut descoperirea, șoferul cu nume de utilizator @zlatadubois a filmat și le-a arătat și urmăritorilor lui de pe TikTok ce compartiment util puțin cunoscut au mașinile Skoda.

După cum se vede în imagini, compartimentul este încorporat în portieră și este puțin vizibil, dar există o legendă care arată și pentru ce se folosește. Clipul în care șoferul arată cum se folosește locașul ascuns a adunat peste 3.000 de vizualizări.

De asemenea, Skoda le-a oferit șoferilor o umbrelă compactă pliabilă pe ușa berlinei, ca ei să nu fie nepregătiți în cazul unei ploi.

@zlatadubois #zlatadubois #viral #chevy #car #drivers #fyp #true #checkcar ♬ original sound – Zlata Dubois

„Tehnologia este similară cu cea a unui Bentley”, a comentat un utilizator în privința compartimentului.

Au existat și utilizatori care au precizat că există un compartiment similar în ușa motoarelor Rolls-Royce și că este o caracteristică de mult timp respectată. Cu toate aceste, mulți șoferi nu o cunosc.

„Asta arată suspect de suspect ca o copiere a lui Rolls Royce sau nu știu, poate că Škoda este pe cale să înceapă să facă mașini premium alături de Audi.”, a scris un altul.