Radio Simplu

4 greseli prin care femeile indeparteaza barbatii

Femeile sunt in stare de multe pentru persoana pe care o plac, ca acesta sa le bage in seama. Insa psihologii ne spun ca exista 4 greseli pe care femeile le-au comis si le comit in continuare si care nu atrag deloc barbatii.

Implicatii financiare.

Daca barbatul este in cautare constanta de munca, dar femeia este mecanismul care sustine relatia, atunci spre ce va duce acesta situatie?

Daca dificultatile financiare sunt de scurta durata, atunci sprijinul oferit persoanei iubite este benefic, insa nu mai este in competenta femeii sa-l sustina financiar permanent.

Cadouri scumpe.

Astfel de exprimari ale dragostei sunt posibile intr-o alianta puternica si durabila sau in cadrul familiei.

Dar daca esti la inceputul relatiei, atunci nu daruiti bijuteriile sau obiecte de colectie. El ar putea interpreta acest lucru gresit si stirbi din valoarea obiectului.

Nu-ti alinta partenerul.

Exista un tip de barbat “baiatul mamei” si exista un tip “mami” de femei. Acesti oameni sunt facuti unul pentru celalalt. Daca nu te consideri o mamica si nu esti gata sa stergi lacrimile “baiatului”, atunci nu-ti alinta barbatul.

El este un vanator si trebuie sa ia esecurile ca atare. Sustine-l, dar nu-timanifesta mila excesiva fata de el.

Incercarea de a te manifesta superior fata de barbat si de a-ti arata superioritatea in detrimentul lui

– este o sentinta la moarte a relatiei. Partenerul va fi descurajat de faptul ca vrei sa fii mai buna decat el si in loc de relatii de incredere, vei avea unele de concurenta.