Radio Simplu

4 dintre cele mai fidele zodii de bărbați – vor rămâne pe viaţă alături de tine

GALERIE FOTO (2)

Capricorn

Dacă îţi doreşti un bărbat devotat, care să nu te lase niciodată la greu atunci trebuie să alegi ca partener un Capricorn, el mai loial dintre semnele zodiacale. Atunci când iubeşte, Capricornul se dăruieşte trup şi suflet partenerei sale de viaţă. Sentimentele lui sunt sincere şi dragostea lui pentru tine nu cunoaşte limite.

Încă de la începutul relaţiei, Capricornul nu se joacă şi stabileşte de la început că îşi doreşte să aveţi o relaţie stabilă. Dacă eşti norocoasă şi ai un iubit Capricorn acesta îşi va dori să aveţi împreună o familie cât mai curând.

Balanţă

Partenerul tău Balanţă îşi dedică timpul, energia şi sentimentele pentru a te vedea zâmbind şi bucuroasă în orice moment al zilei. Este un bărbat extrem de onest şi de corect, în tot ceea ce priveşte relaţia voastră. Nu trebuie să îţi faci niciodată griji că îţi va fi infidel.

Balanţele aleg să aibă relaţii de lungă durată, dar nici nu se aruncă cu capul înainte, aşteaptă să apară femeia ideală în calea lui. Alături de un bărbat Balanţă te dezvolţi şi creezi armonie în cadrul familiei tale.

Peşti

Bărbaţii Peşti sunt extrem de independenţi şi cu greu acceptă să se dăruiască unei partenere. Atunci când o fac însă, pentru ei nu mai există altcineva, dragostea pe care i-o poartă femeii de care s-au îndrăgostit devine o prioritate în viaţa lor. Niciun Peşte nu va înşela dacă se simte fericit şi împlinit alături de perechea sa, nu mai are nevoie de o doză suplimentară de bucurie pe care o trăieşte în fiecare moment alături de tine.

Dragostea unui Peşte pentru partenera sa se face mai mare de la o zi la alta, e un lucru normal pentru că au o fire romantică. Sunt persoane cu care poţi discuta despre orice şi care nu te lasă niciodată singură când ai nevoie de ei.

Rac

Dacă partenerul tău e Rac, atunci ai cel mai mare noroc din lume pentru că sunt bărbaţi cu un suflet extrem de bun, sunt sinceri, afectuoşi şi blânzi. Atunci când iubeşte din toată inima, Racul nu mai are ochi pentru altcineva.

Racul are nevoie de o parteneră care să petreacă mult timp alături de el, pentru că el aşteaptă de la perechea sa ceea ce oferă el într-o relaţie. Racii fac multe cadouri şi complimente sincere perechii lor pentru a o vedea mereu fericită.