Radio Simplu

2020, an de poveste in horoscop! Trei ZODII cu bani si noroc in dragoste

Pentru unele zodii, anul 2020 aduce fericirea suprema, vine cu noroc mare in dragoste si la bani. Horoscopul 2020 anunta un an de vis, in special pentru cei din zodiile de foc si aer.

Pentru trei dintre zodii, 2020 se anunta a fi anul de poveste, caci fie vor intalni marea dragoste, fie isi vor jura iubire vesnica in relatia de cuplu. Astfel, Berbecii, Gemenii si Leii sunt favoritii astrelor in anul care vine, insa nici celelalte zodii nu sunt mai putin norocoase.

Berbec

Nativii din Berbec trebuie sa se pregateasca de schimbari. In special in viata personala. Astrele promit celor nascut sub acest semn noi intalniri romantice care, ulterior, s-ar putea transforma in frumoase povesti de iubire cu final fericit. In fiecare zi, in fiecare luna, Berbecii vor simti un aflux de energie, iar inimile multor reprezentanti ai acestei zodii vor bate fericite.

Gemeni

Vesti bune si pentru nativii din Gemeni. Cei care nu si-au intemeiat inca o familie, vor avea sansa sa intalneasca, in 2020, adevarata dragoste. Cum vor evolua relatiile depinde, in mare masura, chiar de Gemeni, mai precis de dorinta lor de a face pasul decisiv. Oricum, fericirea si euforia ii vor insoti permanent anul viitor pe reprezentantii acestei zodii.

Leu

Desi nu fac parte din categoria celor care-si manifesta sentimentele, dar chiar si ei, nativii din Leu, vor dori, in 2019, sa-si exprime dragostea, sa transmita emotii.

Cei casatoriti se vor convinge, daca mai era nevoie, ca, la momentul potrivit, au facut o alegere buna. Cei care nu si-au gasit inca jumatatea, ar putea intalni persoana capabila sa le transforme viata intr-un vis frumos. Ceea ce nu inseamna neaparat ca va urma si o casatorie.