Radio Simplu

La 72 de ani, Petre Roman tatic din nou? Silvia Chifiruc: “Mai vreau inca un copil…”

Silvia Chifiruc, sotia lui Petre Roman, a dezvaluit in exclusivitate ca isi mai doreste inca un copil. Au impreuna un baietel de 10 ani, Petrus, dar isi doresc si o fetita.

Petre Roman vrea sa mai faca un copil la varsta de 71 de ani. Multi nici nu se mai gandesc la asa ceva la aceasta varsta, dar acesta nu vrea sa spuna adio tineretii, nici rolului de tata. Acesta nu se lasa descurajat de varsta pe care o are si se vede tata din nou.

“Mai vreau inca un copil, daca imi da Dumnezeu, de ce nu? Mi-as dori o fetita, mai ales pentru ca mama mea a vrut foarte mult sa aiba o nepotica. Deocamdata, ne bucuram de baietelul pe care il avem. Suntem mandri ca ii place sa invete. Studiaza la scoala Franceza si s-a integrat foarte bine, deja este in al patrulea an si vorbeste foarte bine franceza”, a declarat Silvia Chifiriuc, pentru Click!

Silvia Chifiriuc, in varsta de 47 de ani, a povestit si cum l-a anuntat despre primul lor copil pe Petre Roman: “Eram in drum spre Sinaia. I-am spus: Petre, o sa am un copil cu tine!”