Radio Simplu

Adelina Pestrițu a dezvăluit cum își albește dinții cu doar 1 leu: ”Este un truc…”

Adelina Pestrițu este un model pentru multe femei, iar acestea sunt curioase să afle care sunt secretele ei de frumusețe. Vedeta a dezvăluit cum își albește dinții cu doar 1 leu, iar acest truc este la îndemâna oricui.

 

Pentru Adelina Pestrițu aspectul fizic este foarte important, la fel ca și pentru majoritatea oamenilor. Fosta prezentatoare TV are grijă să arate mereu impecabil atunci când iese în public, iar acest lucru îi reușește de fiecare dată. Adelina Pestrițu are o dantură foarte frumoasă, iar zâmbetul ei atrage toate privirile. Pentru vedetă, dinții sunt foarte importanți și respectă cu sfințenie toți pașii când vine vorba de igienizarea lor.

Adelina Pestrițu a dezvăluit cum poți avea un zâmbet strălucitor și de invidiat cu doar 1 leu. Frumoasa brunetă se spală pe dinți de foarte mulți ani cu bicarbonat de sodiu. Având în vedere că un pliculeț cu bicarbonat de sodiu costă aproximativ 1 lei, acest truc este accesibil pentru mulți oameni.
Adelina Pestrițu își albește dinții cu bicarbonat de sodiu

‘Mă spăl cu bicarbonat pe dinți. Este un truc din moși strămoși. Se spune că dacă îți dorești dinți ușori mai albi, pentru că nu face acum minuni. Igiena corespunzătoare este cea mai importantă. Din păcate, am înțeles că doar 1 din 5 români sau mai rău… Oricum procentajul oamenilor care nu dau pe la cabinetul medicului stomatolog este destul de mare pentru România.

Cam ciudat când suntem atât de dornici să fim frumoși, să fim aranjați, să ne punem un machiaj de calitate pe ten, să folosim tot felul de produse de calitate, să ne îmbrăcăm frumos, să mirosim frumos… e ciudat să avem dantura stricată, cu carii sau o tentă ciudată, nu? Ar trebui să se se facă o educație în sensul acesta și puteți să începeți de la bicarbonat’, a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Fosta prezentatoare TV de la Kanal D este puțin mirată de procentajul mare de oameni din România care nu au grijă de dantura lor și nu merg la medicul stomatolog. Adelina Pestrițu susține ideea de a merge la un control stomatologic de rutină, pentru a preveni apariția cariilor sau a altor probleme dentare.