Radio Simplu

13 alimente delicioase care iti modeleaza silueta

În special femeile își doresc să aibă o siluetă de invidiat, cu forme foarte bine definite și cu un metabolism care să le ajute să ardă grrăsimile cât mai repede.

Foarte multe dintre elee aleg să țină diete foarte stricte, să stea mult în sălile de sport ca să ajungă la rezultatele dorite.

Dar o siluetă frumoasă și bine conturată nu înseamnă eforturi supraomenești sau sacrificii.

Putem să atingem acest obiectiv doar dacă alegem produsele alimentare care ne fac bine și ne susțin în arderea grăsimilor și la eliminarea depunerilor.

La final vom avea partea și de un corp superb și de o alimentație sănătoasă și sățioasă. Pur și simplu e nevoie să știi care anume sunt alimentele pe care te poți baza.

Te poți baza pe ciuperci în foarte multe situații. Acestea, indiferent de tipul lor, au puține calorii. Din acest motiv nu ai o anumită limită în consumul de ciupeerci.

Într-o sută de grame de ananas găsim doar 50 de calorii. Dar acest lucru este completat de cantitatea uriașă de fibre și de antioxidanți.

În acest fel, datorită ananasului vei avea parte de o digestie bună și chiar vei scăpa de celulitate care este în primul rând dăunătoare, și după aceea destul de inestetică.

Componenetele ananasului vor reuși să ajungă până la cele mai dificile straturi de grăsime și să le distrugă. Dar sucul obținut din accest fruct poate să acționeze și mai la suprafață. Asfel acesta îmbunătățește circulația sângelui.

Despre cât de bune și de utile sunt merele știe toată lumea. Se spune chiar că un măr pe zi ține medicul la distanță. Și ele conțin 50 de calorii la 100 de grame, dar au în schimb foarte multe vitamine, fibre și antioxidanți.

Din grapefruit se fac foarte multe sucuri care se folosesc în procesul de slăbire. Asta pentru că este sărac în calorii, are doar 42 de calorii într-o sută de grame. În plus este bun pentru arderea grăsimilor și pentru accelerarea metabolismului.

Când îți dorești să mănânci ceva ușor, rapid, care să îți țină de foame pentru mai mult timp, alege între pepenele galben și cel verde.

Ambele variante au multă apă și datorită acestui element nu și se va face foame atât de repede.

Bananele au ceva mai multe calorii decât restul fructelor menționate până acum. Dar dacă le vei combina cu puțin lapte, vei reuși să scapi de kilogramele în plus.

Pe lângă acest beneficiu, pielea ta va avea doar de câștigat. De asemenea datorită acestei combinații întregul organism se va curăța de toxine.

Unii adulți și mai ales copii, urăsc broccoli. Dar acesta ajută foarte mult în cazul arderii rapide. Datorită lui zahărul nu va avea posibilitatea să se depună și să forrmeze alte grăsimi inestetice.

În morcovi găsim în primul rând foarte multe fibre. Acestea și multe alte elemente nutritive vor face ca sănătatea ta să aibă doar de câștigat.

Cât despre castraveți, aceștia sunt legumele preferate de foart multă lume sub diferite forme. Se pot consuma ca atare, conservați, și sunt buni pentru siluetă pentru că au multă apă.