Radio Simplu

Zodiile cele mai inteligente din horoscop. Mihai Voropchievici a făcut topul nativilor

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile cele mai inteligente din horoscop. Află, din rândurile de mai jos, despre care dintre cele 12 semne ale zodiacului este vorba.

Zodiile cele mai inteligente din horoscop – Scorpion
Deschidem lista celor mai inteligente zodii din horoscop cu nativii Scorpion. Se spune despre cei născuți în această zodie că sunt persoane reci, distante, dar adevărul este cu totul altul. Aparenta lor detașare este, de fapt, modul în care ei fac un pas în spate pentru a analiza cu atenție tot ce se întâmplă în jurul lor.

„Ei te studiază, te analizează, iar după aceea îți dau verdictul. Scorpionului nu-i place să fie luat prin surprindere. Vrei să îi comunici ceva? Pune mâna și dă-i un mesaj, nu veni să-l pui în fața unui fapt împlinit, pentru că reacționează foarte urât; au un mod unic de a soluționa.

O profesie la care este înnăscut – acesta este un foarte bun detectiv. Te privește, pare impasibil, imparțial, dar el te-a analizat. De cele mai multe ori el este cu cel puțin trei pași înaintea celorlalți. Pe lângă inteligența peste măsură, ei posedă o intuiție de excepție”, a precizat Mihai Voropchievici, potrivit DCNEws.

Săgetător
Din acest top nu putea să lipsească zodia Săgetător. Acești nativi sunt mereu pregătiți pentru o aventură, nu vor refuza niciodată o experiență nouă. Au capacitatea de a privi o situație în ansamblu, soluțiile pe care le oferă pentru problemele cu care se confruntă sunt cele mai ingenioase.

Vărsător
„Vărsătorul este zodia cu un anumit fel de a gândi. Este, cum spun astrologii, printre cele mai ciudate semne ale zodiacului. Modul întortochiat prin care gestionează lucrurile stă în inteligență. Datorită acestei inteligențe, de multe ori își încurcă propriul drum.

În loc să accepte că soluția cea mai bună este la îndemâna lui, acesta va căuta cele mai întortochiate căi să ajungă acolo. Asta e plăcerea lui, să-și complice existența. Cu toate acestea, datorită inteligenței este cu un pas în față, comparativ cu Scorpionul care este cu trei pași în față. Calculați voi care e cel mai cel, deși acest semn de aer are abilități fantastice”, a mai spus numerologul.

Zodiile cele mai inteligente din horoscop – Berbec
Mintea lor nu știe ce înseamnă pauza. Sunt mereu alerți, pregătiți pentru cele mai negre scenarii, deci e imposibil să fie prinși pe picior greșit. „Îi merge mintea brici, face de îndată toate conexiunile, e foarte rapid în gândire, dar, datorită faptului că e foarte încrezător în el, va căuta să devină un pic narcisit”, a precizat Voropchievici.