Radio Simplu

Numărul tău de telefon ascunde lucruri nebănuite! La ce să fii atent. Numerologie marca Mihai Voropchievici

Numărul de telefon ascunde câteva detalii interesante! Mihai Voropchievici face cea mai interesantă analiză numerologică!
Numărul de telefon pe care îl ai nu este întâmplător, din punct de vedere numerologic. Mihai Voropchievici face o analiză interesantă. Ce spun cifrele care compun numărul tău de telefon?

Numărul de telefon și vibrația sa: Numerologie marca Mihai Voropchievici
Fiecare număr de telefon are o anumită vibrație, în opinia numerologului Mihai Voropchievici. Pentru a afla care e vibrația numărului de telefon, trebuie să aduni toate cifrele numărului.

Vibrația e extraordinar de bună mai ales în afacerile de zi cu zi. Un număr de telefon norocos impulsionează fericirea și succesul. „E o întâmplare interesantă, în Asia, unde există un mare respect pentru armonizarea vibrațiilor. E tărâmul unde a înflorit arta feng-shui. La ei, interesul pentru numerologie se manifestă riguros în cele mai puternice cercuri de afaceri. Sunt multe firme sau persoane care alocă sume importante pentru obținerea unor numere de telefon norocoase”, susține Mihai Voropchievici.

Numărul de telefon poate fi analizat în mai multe feluri. Contează, de pildă, și de câte ori apare o cifră într-un număr de telefon. Așadar, adunăm toate cifrele componente până când obținem o singură cifră, care să fie între 1 și 9.

Telefoanele cu vibrația 1 conferă autoritate. Vorbele posesorului sunt ascultate cu interes și mult respect. Posesorul poate avea și tendința de a fi nepoliticos și cam repezit în exprimare. Conversațiile sale sunt scurte și la obiecte. Cel cu vibrația 1 nu are timp de pierdut. E un număr bun pentru un șef, care e într-o poziție foarte înaltă.

Cei care au numărul de telefon cu vibrația 5 sunt curioși și aventurieri
Mergem la 2. Această vibrație este minunată pentru conversațiile romantice sau pentru o comunicare armonioasă cu soțul sau soția, dar și cu asociații, colaboratorii sau clienții dacă sunteți un om de afaceri. Acest 2 înclină către indecizie și influențabilitate. Cel care are un 2 poate fi mai indecis în a lua o decizie, mai influențabil. 2 poate crea probleme exact acolo unde e nevoie de hotărâre și fermitate.

Cine vrea să fie plăcut și popular nu greșește dacă alege un număr de telefon cu vibrația 3. E numărul pe care îl caută lumina reflectorului. Se potrivește persoanelor implicate activităților creative. Atenție că acest 3 nu rimează neapărat cu sinceritatea, fidelitatea și responsabilitatea. De la celălalt capăt al firului, cineva cu vibrația 3 nu va fi tocmai sincer mereu.

Am ajuns la vibrația 4. Posesorul acestui telefon obține totul prin muncă și efort. Va vorbi puțin, dar va ști mereu ceea ce spune. În general, e recunoscut pentru seriozitatea și responsabilitatea de care dă dovadă. Nu e considerat un număr prea norocos pentru bancheri, contabili sau medici.

Cifra 5 este specifică firilor curioase, agile și aventuroase. Îi avantajează pe călători, pe agenții de turism, pe cei care lucrează în industria de divertisment și, în general, persoanele avide de mișcare. Este vibrația persoanelor super-curioase. Nu e favorabil cuiva care vrea un cămin liniștit și relații armonioase.

Vibrația 8 a numărului de telefon, ideală pentru oamenii de afaceri
6 sugerează protecție și responsabilitate. E potrivit celor care prestează munci de încredere ori care îi iau în grijă pe alții. E o cifră bună mai ales pentru telefoanele fixe în casele cu familiile mari. Veriga slabă e dată de indiscreție. Nu e un număr grozav pentru afaceri, pentru cei care au de comunicat ceva mai secretos.

Vibrația 7 semnifică spiritualitatea înainte de toate. 7 e o vibrație bună pentru oamenii de știință, preoți, exploratori și alți gânditori sau exploratori. Am ajuns la 8, cifra ideală pentru oameni de afaceri, politicieni și, în general, toți cei dornici de bogăție și faimă. 8 înseamnă prosperitate, bogăție și vitalitate.

9 imprimă tendințe non-materialiste. 9 înseamnă idealism și compasiune. Te îndeamnă să fii în acord cu persoanele care au activități non-profit. Nu favorizează câștigurile din muncă sau afaceri.