Radio Simplu

Zodiile care vor forma cele mai solide cupluri

A doua jumătate a anului vine cu noroc pentru anumite zodii. Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, nu ai niciun motiv să te îngrijorezi.

Astrele au pregătit surprize uriașe pentru câteva dintre zodii. Se vor îndrăgosti nebunește când se așteaptă mai puțin și vor trăi o dragoste ca-n povești.

Află dacă tu ești una dintre țintele lui Cupidon!

Berbec – Leu

Compatibilitatea dintre cele doua zodii este perfectă și în astrologie, și în numerologie, astfel că formează un cuplu invidiat de mulți.

Așteaptă-te la evenimente puternic încărcate emoțional și la surprize pe măsură. Vei fi copleștită cu daruri și gesturi mărunte.

Rac-Taur

O relație făcută să meargă ca unsă. Compatibilitîțile lor sunt date de Soare și de Lună. Te atașezi atât de ușor de persoana cu care formezi un cuplu, încât îți imaginezi o viață perfectă.

Vă așteaptă o nuntă ca în povești!

Gemeni – Fecioara

Cuplu de succes. Vă cunoașteți de mult timp, însă niciunul dintre voi nu a vrut să oficializeze relația. Nu mai amânați momentul, mai ales că știți că sunteți făcuți unul pentru altul.

Veți avea împreună viața la care ați visat dintodeauna.

Balanta – Capricorn

Se anunță un viitor strălucit pentru acești nativi. Există tot felul de lucruri care ne arată direcția corectă. Au o relatie intensă și foarte apropiată.

Se completează perfect unul pe altul.

Este genul de relaţie pe care toată lumea îl doreşte. Partenerii sunt dornici de aventură, n-au inhibiţii şi sunt foarte sociabili.

Fie că destinul o fi sau nu scris în stele, n-ar strica să ştii cu cine eşti compatibilă din punct de vedere zodiacal. Măcar aşa, din curiozitate…

Pasionalii:Scorpion+Taur. Pentru ei, intimitatea  are prioritate!

Nepotriviţii:Gemeni+Peşti. Fiecare e un semn dublu. Aşadar,prea multe personalităţi pentru un singur cuplu!

Secretoşii:Scorpion+Fecioară. Dacă ar fi un cuplu de vedete,presa n-ar afla nimic despre relaţia lor!

Aventurierii:Berbec+Săgetător. Weekenduri trăite la maximum şi multe nopţi albe. Ei nu obosesc niciodată.

Amuzanţii:Gemeni+Fecioară. Chiar şi certurile lor se termină,mai mereu,în hohote de râs.

Romanticii:Peşti+Rac. Atât de suavi,atât de atenţi unul cu altul,atât de drăgăstoşi,încât devin enervanţi pentru cei din jur cu dragostea lor.

Artiştii:Leu+Balanţă. Nonconformişti şi creativi,leii şi balanţele trăiesc noaptea precum artiştii boemi,chiar dacă ziua lucrează ca oamenii obişnuiţi.

Mondenii:Balanţă+Săgetător. Dacă formează un cuplu,fiecare îi va provoca celuilalt latura superficială,încât nu vor rata nicio petrecere cu ştaif.

Voluntarii:Leu+Vărsător. Se mobilizează unul pe celălalt să ajute,nu contează că luptă pentru cauza câinilor vagabonzi sau pentru ieftinirea medicamentelor.

Optimiştii:Berbec+Vărsător. Împreună,văd viaţa în roz şi îşi trăiesc povestea ca şi cum pentru ei nu ar exista decât un singur final:„Şi au trăit fericiţi,până la adânci bătrâneţi.”