Radio Simplu

Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 septembrie 2018

BERBEC

În prima parte a zilei de 8 septembrie, cu ultimele lor resurse de timp liber sau de disponibilitate interioară, Berbecii se vor îndrepta relaxare, distracție sau spre acele activități obișnuite care fac plăcere (hobby, preocupări legate de modă, sport). Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, dialoguri pe teme de muncă, chestiuni administrative sau organizatorice, aplicarea unor acte normative de dată recentă.

Perioadă bună pentru cure, diete menite să detoxifice organismul, restricție auto-impusă la hrană sau doar la anumite alimente, intenție care merită să fie pusă în aplicare pe fondul Lunii Noi în Fecioară care se va produce în ziua de 9 septembrie și care va spori efectul acestor proceduri. Pe 9 septembrie, Venus va intra în zodia Scorpionului, respectiv în casa a IX-a a bunurilor și a premizelor materiale avantajoase, și-i va determina pe unii nativi să recurgă la strategii și tertipuri pentru a le obține sau pentru a le grăbi concretizarea.

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, sectorul relațiilor parteneriale va intra într-o fază „blajină’, ceea ce poate părea bizar pentru năvalnicii Berbeci, totuși, tendința generală va fi de temperare a contrariilor și de evitare a conflictelor din varii motive: au alte preocupări, nu doresc să-și strice, în acest moment, cheful de viață, nu au energia interioară pentru abordarea frontală a disputelor, nu sunt pregătiți sufletește sau așteaptă documente și informații suplimentare.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va imprima o dinamică greu de controlat a relațiilor cu unii prieteni, cu care se pot certa sau de care se pot despărți pe fondul unor nemulțumiri mai vechi care acum se acutizează făcând imposibilă continuarea relației. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, strategii și replieri provocate de miza unui câștig.

TAUR

În prima parte a zilei de 8 septembrie, intervenții autoritare în treburile de familie. Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, nevoia de a purta discuții calme, metodice, constructive cu scopul de a pune ordine în viața copiilor și a instaura niște principii de viață și activitate. Atitudine la fel de obiectivă și temperată în viața sentimentală. Unele persoane vor dori să facă o analiză clară, fără vertijuri afective, relațiilor sentimentale pentru a vedea unde se situează ei în acest tip de relații fără a cădea în aventurism gratuit. Spirit practic și autocontrol al emoțiilor.

Perioadă bună pentru cei care desfășoară activități de creație sau interpretare unde va fi nevoie de finisare, verificare, atenție la detalii, „tușă finală’ în orice fel de demers artistic. Moment special pe 9 septembrie, când se va produce faza de Lună Nouă în Fecioară: discuție lămuritoare, moment de luciditate, capacitate de a se distanța de implicarea sufletească care le-a produs tulburări și le-a insuflat o nesiguranță pe care, acum, vor avea posibilitatea, să o alunge.

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, efort de a menține echilibrul între muncă și restul obiectivelor de viață curentă. Dorința de a calma o tulburare organică de natură renală sau cerebrală. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și le va influența, pentru niște săptămâni, de acum încolo, viața socială, activitatea profesională, imaginea publică, punându-i, deseori, în dificultate; factorii de stres nu vor întârzia să se arate, Marte făcând aspecte stresante chiar din acest moment.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, relații dificile, marcate de invidie, dorință de revanșă a unor parteneri ostili care vor avea de partea lor, din 9 septembrie, planeta Venus în tranzit prin Scorpion.

GEMENI

În prima parte a zilei de 8 septembrie, Gemenii vor fi puși în situația de a face față unor provocări de tip școlar/pedagogic sau în care componenta învățare/susținere a unor examene îi va aduce în fața unei comisii (juriu, comitet de vizionare, de selecție, etc.). Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, probleme casnice, chestiuni de familie care trebuie discutate neapărat pe fondul unor presiuni sau al unor stări de spirit create de încărcătura astrală a Lunii Noi în Fecioară (casa a IV-a a cerului de naștere al acestor nativi) din 9 septembrie. O altă semnificație, ce poate fi introdusă în ecuație de acest context, ar putea privi imaginea pe care și-au făcut-o despre carieră și ascensiune socială și care, constată ei acum, le impune niște sacrificii, oportunitate să mediteze cu responsabilitate și luciditate.

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, discrete oscilații afective sau nevoia de a se menține la marginea situațiilor prea complicate care le-ar putea tulbura modul de viață. Înclinație pentru plăcerile intelectuale, artistice sau către activitățile relaxante care nu îi obligă să facă efort fizic. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va introduce, chiar din primele zile, tulburări ale conștiinței de sine. Cel puțin un eveniment le va pune, drastic, între paranteze, scara de valori pe care și-au construit drumul în viață.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, destule motive de nemulțumire sau de revoltă înăbușită cu privire la măsurile care se iau în ultima vreme la locul lor de muncă. Întrată, în acest sector, pe 9 septembrie, Venus va atrage acuzații exagerate sau nefondate la adresa lor ori situații încurcate, născute din șicanele și subminarea autorității lor ticluite de către colegi ostili.

RAC

În prima parte a zilei de 8 septembrie, intervenții autoritare pentru obținerea unor drepturi salariale sau pentru recuperarea banilor ce li se cuvin. Racii vor deveni categorici în orice împrejurare în care se aduce vorba de banii sau de veniturile lor.

Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, reticență în schimburile de impresii cu cunoscuții ocazionali; capacitate de a asculta, cu răbdare și atenție, și a răspunde, cu logică și temei, mai ales în contextele de interes major sau în ipostazele publice: Racii vor fi convingători și vor dovedi temei în judecată sau în pregătirea lor profesională fiind susținuți, în efortul lor, de încărcătura astrală a fazei de Lună Nouă în Fecioară care va avea loc în ziua de 9 septembrie, în acest sector. Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, mici provocări domestice dar și blocaje personale pe fondul animozităților între nativi și rude.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va agita regimul beneficiilor materiale pe care trebuie să le obțină prin bună înțelegere sau prin acțiuni în instanță care au trenat, întârziind să aducă soluția mult dorită. Marte, însă, sporind această nerăbdare, îi va scoate din espectativă pe nativii care vor încerca să găsească alternative pentru o rezolvare definitivă.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, registrul afectiv se înnorează, nu doar din cauza tranzitului Lunii ci, mai ales, din cauza prezenței, din 9 septembrie, în această casă, a planetei Venus care va da o tentă insistentă, lacrimogenă și dramatică trăirilor lor afective, alterându-le viața sentimentală cu bănuieli, îndoieli, spaime și neîncredere. Cei care desfășoară activități creative unde e nevoie de inspirație și sensibilitate, vor avea subtilitatea și forța necesară pentru a ajunge la sugestii și sinteze artistice remarcabile.

LEU

În prima parte a zilei de 8 septembrie, Leii vor fi în formă, energici și activi, stăpâni pe ei și, de multe ori, învingători. Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, concentrare pe chestiunile bănești: susținerea sectoarelor – cheie ale vieții lor curente, fără a depăși măsura sau a crea dezechilibre. Leii vor fi atenți și la felul în care urmează să fie plătiți (salarii, recompensarea activităților ocazionale prestate) dar, intenția lor de a obține cât speră sau cât merită, se va lovi de o rezervă, de o amânare sau de un val de argumentele de care nu se vor lăsa impresionați, drept care vor face presiuni, mai ales după 11 septembrie, când Marte va intra în casa a VII-a, a relațiilor parteneriale și contractuale și le va insufla un aer vehement și imperativ. Aici, avântul, e de dozat.

Atenție și la ceea ce se va întâmpla sau la ce vor afla, citi, auzi ori primi ca avertisment în preajma zilei de 9 septembrie, când se va produce faza de Lună Nouă în Fecioară, cu miză directă pe sectorul banilor și al veniturilor. Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, fel de a vorbi mai prudent, mai diplomatic ori chiar abilitate de a ieși din încurcături.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, motive de amărăciune produse de o pagubă, o avarie, o neregulă în casă sau în gospodărie; relațiile de familie care funcționează „pe avarie’ vor naște în sufletul nativilor sentimente de vinovăție, de regret sau de revoltă amplificate ori generate de prezența, din 9 septembrie, a planatei Venus, în acest sector.

Întreaga săptămână va fi marcată de consolidarea unui Careu pe semne Fixe care nu le va fi nici favorabil, nici ușor de suportat (numai între Scorpion/Vărsător se vor realiza nouă cuadraturi!) și care le va îngreuna deciziile în chestiuni de mică, medie sau mare importanță.

FECIOARA

În prima parte a zilei de 8 septembrie, stare de spirit agitată, provocată, de cele mai multe ori, de o cauză organică (circulație periferică, tulburări neurologice, disfuncții cardiace, psihic suprasolicitat). Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, Luna va traversa sectorul lor zodiacal natal și le va da mai mult calm, mai multă stabilitate ori chiar indiferență față de unele provocări cotidiene, mai ales dacă ele vor aparține capitolului „fleacuri’.

Pe 9 septembrie, se va produce faza de Lună Nouă în Fecioară, ceea ce reprezintă momentul deschiderii unui ciclu de un an, în existența lor, prilej pentru a începe activități de interes personal, menite să le consolideze un sector de viață. Posibil eveniment cu semnificație aparte sau circumstanță de viață cu valoare de simbol.

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, gânduri și inițiative menite să țină sub control situația materială mai ales dacă, dinspre locul de muncă, le vin informații alarmante care construiesc o perspectivă deloc sigură, pe fondul intrării planetei Marte, în ziua de 11 septembrie, în zodia Vărsătorului, respectiv în această casă a VI-a a muncii.

Sunt de luat în calcul schimbări care nu le vor conveni sau ipostaze care îi vor revolta. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, fel de a vorbi aspru, bazat, de multe ori, pe ironii, aluzii răutăcioase sau critici explicite îndreptate, ca replică, unor persoane incomode. Context deloc bun pentru cei care vor susține examene, teste și verificări; a nu se recurge la artificii pentru a obține un rezultat favorabil.

Atenție și la capitolul boli curente, accidente care le pot provoca suferințe în zona aparatului locomotor (fracturi, entorse, lovituri dar și risc de electrocutare sau accidentare la locul de muncă prin mânuirea defectuoasă a unoraparate, utilaje sau instalații).

Găsești continuarea aici