Radio Simplu

Zodii de femei care ar face totul pentru bărbatul vieții ei

Berbec

Berbecul este guvernat de planeta Marte, planeta forţei, cea care controlează şi natura. Femeia-Berbec este dinamică, rapidă, plină de curaj şi are puteri nebănuite. Este o femeie inteligentă şi iubitoare, iar aceste două calităţi le foloseşte din plin atunci când este îndrăgostită.

Planeta Marte, sub semnul căruia stă Berbecul, mai este asociată cu fierul. De aceea femeia-Berbec reuşeşte să facă tot ceea ce-şi propune, indiferent de obstacolele pe care le întâlneşte în drum. Iar dacă sacrificiul este pentru bărbatul pe care îl iubeşte, atunci nimic nu o va opri să ajungă acolo unde vrea ea sau partenerul ei.

Fie că este vorba despre un proiect pentru serviciu, fie că este vorba despre o problemă de sănătate a iubitului sau un moft al acestuia, nativa în Berbec nu se va da înapoi de la nimic. Va alerga după semnături, după documente, va mobiliza forţe, va face tot ceea ce este nevoie pentru ca partenerul ei de viaţă să fie mulţumit.

Este dovada supremă de iubire de care reprezentantele zodiei Berbec pot da dovadă.

Gemeni Dacă în perioada în care nu are o relaţie stabilă, femeia-Gemeni este o fire aventuroasă, căreia îi place să experimenteze, egoistă şi deseori făţarnică şi infidelă, atunci când are un partener pe care îl iubeşte şi în care crede, situaţia se schimbă la 180 de grade.

Aceasta se implică trup şi suflet în relaţie şi îţi foloseşte atuurile pentru ca lucrurile să meargă ca unse. Iar dacă bărbatul din viaţa ei are nevoie de ceva, femeia-Gemeni va avea grijă să-i satisfacă această nevoie. Devine o fire stabilă şi puternică, total schimbată faţă de femeia care era în perioada în care nu era implicată într-o relaţie.

Va fi pe aceeaşi lungime de undă cu bărbatul ei, numai că, din punctul ei de vedere, în cuplu, acesta trebuie să ocupe locul 1.