Radio Simplu

Wow! Cât de înalt e Prințul William? E mult peste media britanicilor

De fiecare dată când apare în public, Prințul William face ca toate capetele să se întoarcă înspre el. Chiar și celebritățile au recunoscut că atât Prințul William, cât și fratele lui, Harry, sunt doi bărbați chipeși și foarte prezentabili. De altfel, multe femei faimoase au vrut să fie partenerele lor, însă doar Kate și Meghan ”s-au calificat”.

Mulți s-au întrebat, însă, de-a lungul anilor, ce înălțime are prințul britanic. Nu de alta, dar William e mai înalt decât toți oficialii, regii ori prinții cu care se întâlnește. Iar dacă despre Kate Middleton știm că măsoară 175 în înălțime, soțul ei este mult mai înalt chiar dacă aceasta poartă tocuri de 10 ori 15 centimetri.

Ei bine, publicația Popsugar a dezvăluit acest amănunt interesant. Potrivit lor, Prințul William al Marii Britanii are nu mai puțin de 190 cm. Aparent, postura impozantă o moștenește de la bunicul lui patern, care, în tinerețe, avea o înălțime de 183. Da, soțul Reginei Elisabeta avea, la momentul la care aceasta s-a îndrăgostit de el, 1,83. Acum înțelegeți de ce se vedea diferența de înălțime atât de bine între tânăra Elisabeta și curajosul Philip?