Radio Simplu

Momentul în care Kate îl corectează pe Prințul William în văzul tuturor

Sunt căsătoriți de opt ani și au trei copii împreună. Formează acel ”power couple” de la Buckingham, pe care nimeni nu-l vede vreodată despărțit. Totuși, ca orice alt cuplu, au și ei divergențele lor, chiar dacă n-avem cum să aflăm. Am avut, însă, ocazia să-i vedem șicanându-se în public, în cel mai amuzant mod posibil.

S-a întâmplat în ziua în care Prințul Harry a devenit tată, iar Prințul William a fost întrebat despre fericitul eveniment. Emoționat  că frățiorul lui trăiește acest moment unic, William a declarat, în fața unei mulțumi, că el și Kate sunt încântați că sunt… ”unchi” pentru a doua oară. ”Da, absolut, sunt un unchi. E a doua oară pentru mine. Și pentru ea la fel”, a fost replica Prințului William, la care Kate a simțit nevoia să precizeze: ”Eu categoric nu sunt unchi”.

O replică care a urmărit, clar, amuzamentul celor din jur, nicidecum una răutăcioasă, în ciuda gafei făcute de William. De altfel, cei doi nu scapă ocazia să se șicaneze în public, în cel mai amuzant mod posibil. De regulă, William face glume pe seama îndeletnicirilor handmade ale lui Kate, iar aceasta menționează de lipsa calităților vocale ale soțului ei. Totul în spirit de glumă, desigur.