Radio Simplu

VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT BIFEAZĂ O NOUĂ GAFĂ!

GALERIE FOTO (2)

Nicio zi fără Vulpița de la Acces Direct! Veronica Stegaru a devenit cu adevărat virală în mediul online, acolo unde oamenii s-au împărțit în 3 tabere: cei care o apreciază pentru evoluția ei, cei care o critică și cei care se amuză de prezențele ei, care mai de care mai siropoase.

Vulpița de la Acces Direct a devenit rapid una dintre cele mai virale „vedete” de la noi. Venită din Blăgești, soția lui Viorel nu și-a imaginat niciodată că poate să aibă atât de multă priză la public, iar acum, pe rețelele de socializare, aceasta încearcă zilnic să le ofere oamenilor content de calitate. Mai mult, se pare că Acces Direct nu mai este singura emisiune în care își face talentul, căci de curând, Vulpița a fost invitată și la Star Matinal, acolo unde a cântat noua ei melodie.

Pe contul ei de Instagram, fix în ziua în care a fost prezentă în platoul de la Antena Stars, Vulpița a încercat să pozeze sexy, dar internauții s-au amuzat copios.

Pe canapea, picior peste picior, Vulpița a fost o adevărată divă, dar detaliul care a atras atenția tuturor a fost, de fapt, poziția picioarelor sale, care păreau…că se rup, potrivit comentariilor lăsate de internauți, la postarea ei.

„Doamne, cum ții picioarele alea…/ Zici că ți-ai rupt piciorul / De ce pare că ai picioarele împletite? / Picioare din nisip chinetic” i-au comentat internauții, la postarea cu pricina, care a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 14.000 de aprecieri!