Radio Simplu

Demisie în direct, la Antenă. Ce s-a întâmplat, duminică dimineață, pe post

Matinalul de la Antena Stars, prezentat de Nsrin Ameri, a avut parte de un moment șocant. În direct, la sfârșitul emisiunii, Andrei Ștefănescu i-a luat pe toți prin surprindere când și-a anunțat demisia.

Demisie în direct, la Antenă. Ce s-a întâmplat, duminică dimineață, pe post
Andrei Ștefănescu este prezentator de mai bine de doi ani al matinalului, Alături de Ameri Nasrin. Acesta a decis să se retragă de pe micile ecrane. Aflat în studio, vedeta a spus că este cazul să se retragă. Iar în studio se afla chiar înlocuitorul acestuia, Dima Trofin.

Prezentator de mai bine de doi ani al matinalului, alături de exotica Ameri Nasrin, Andrei Ștefănescu a decis să se retragă de pe micile ecrane. ”Nu este cazul să dramatizăm”, a declarat acesta, după ce și-a anunțat demisia. Astfel că, exotica prezentatoare TV a încercat să mai destindă atmosfera cu un zâmbet, prezentându-l pe Dima ca viitor coleg al său.

A fost cerută în căsătorie
Nasrin Ameri, în vârstă de 29 de ani, este prezentatoarea matinalului de weekend, dar și una dintre cele mai apropiate prietene ale Valentinei Pelinel. Aceasta a fost cerută de soție de iubitul ei, colegul ei de muncă, pe nume Florin. Exotică prezentatoare Tv a spus “Da” din toată inima.

“Acea noapte a sosit,

El a fost un pic cam obosit,

Întrebarea a venit,

Cică, vrei să fii soția mea?

Ce să zic, răspunsul e DA!

MULȚUMESC!

TE IUBESC!”, a postat pe contul ei de socializare.

Acum, cei doi logodnici au acum o singură preocupare: să facă listele de invitați, și să să stabilească meniul de nuntă. La momentil cererii în căsătorie au luat parte și amici de-ai cuplului. Iubitul vedetei TV a aranjat sala cu zeci de baloane roșii în formă de inimioară, s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare. Vedeta a spus DA imediat.