Radio Simplu

Vrei să slăbești? Avem pentru tine o listă cu produse alimentare care conțin nutrienți și sunt sărace în calorii!

Noi învățăm beneficiile de sănătate ale unui alt nutrient aproape fiecare zi. Avem nevoie de mai mulți antioxidanți, mai mult fier, magneziu mai mult, dar nu putem pur și simplu sa continuam să mănâncam mai multe alimente.

1. Țelină: Telina este clasica pentru caloriile zero. Constând în cea mai mare parte in apă, până în momentul când ai terminat toate astea de mestecat, le-ai si consumat, probabil, mai multe calorii decât ai consumat. O portie de 100 de grame contine doar 16 de calorii. Pur și simplu nu merg peste bord cu goluri de tensiune.

2. Broccoli: Broccoli este una dintre legumele mele preferate.Este bun, deoarece conține o tona de fibre, ajutând sistemul digestiv, și chiar unele proteine ​​din plante. Există doar 34 de calorii intr-o portie de 100 de grame.

3. Mere: La 52 de calorii la 100 de grame, merele au de fapt mai multe calorii decat cele mai multe dintre produsele alimentare de pe această listă. Dar, pline de fibre, antioxidanți, vitamine și minerale, acestea sunt mai mult decât trebuie. Personal, îmi place să mănânc unul ca o gustare între prânz și cină pentru a mă opri de la transformarea la ceva mult mai puțin sănătos.

4. Castravete: CastravețIi au fost una dintre puținele legume care mi-a plăcut să le mănânc. Abundenti in apă, ei sunt foarte buni pentru hidratare și sunt delicioasi când se adaugă la un ulcior cu apă. La 16 calorii la 100-grame, acestia sunt extrem de scăzuti în calorii și face un excelent plus la orice salata.

5. Portocale: Nu sunt într-adevăr un mare fan al portocalelor, dar beneficiile lor de sanatate sunt de necontestat. Pline cu vitamina C, portocalele vin cu doar 47 de calorii per 100 grame de servire, mult mai puțin decât multe alte fructe.

6. Varza: Varza este cunoscuta pentru lupta impotriva cancerului si a bolilor de inima. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la scaderea în greutate, ajungând la doar 25 de calorii la 100 de grame.

7. Conopida: Conopida are proprietăți anti-inflamatorii și poate ajuta inima si sistemul digestiv. Acesta conține doar 25 de calorii într-o portie de 100 si poate fi folosita pentru a face cruste de pizza delicioase.

8. Sparanghelul: Sparanghelul la grătar, în timpul verii este unul dintre felurile mele de mâncare favorite . Este satios , nu are multe calorii, doar 20 într-o porție de 100 de grame.

9. Kale: Kale este unul dintre cei mai buni nutrienti. Pentru doar 49 de calorii pe care le are contine mai multe fibre, vitamine, minerale, fitonutrienti si proteine. Puteți încerca, sa face-ti chips-uri nap, puse într-o salata, sau chiar consumata cu regularitate în împachetări.

10. Ciuperci: Destul de mult, toate tipurile de ciuperci sunt sarace in calorii. Bureții au doar 38 de calorii intr-o portie de 100 de grame, portabellas doar 22. Pune-le într-un sos, un sote, sau chiar într-un burger, ele nu adaugă nimic, dar aromă de pământ și substanțe nutritive.

11. Morcovi: Morcovii nu sunt doar buni pentru vedere. Ei au, de asemenea, proprietăți anti-inflamatorii, sunt un diuretic natural, și pot ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge. Tot ceea ce contin sunt doar 41 de calorii la 100 de grame de servire.

12. Varză de Bruxelles: Varza de Bruxelles este o leguma crucifera, cum ar fi broccoli, varză, conopidă și, și așa mai departe au multe din aceleași beneficii, inclusiv fiind saraca in calorii (doar 43 la 100 de grame). Dar ele nu sunt vegetalele preferate ale tuturor . Sora mea absolut le disprețuiește.

13. Pepene verde: Pepenele verde este un alt favorit de vară al meu. Atât de dulce și suculent – cine ar fi ghicit că este atât de scăzut în calorii? Cu doar 30 într-o porție de 100 de grame și care conține o mulțime de antioxidanți benefici, într-adevăr este un tratament fără vinovăție. A fost chiar cunoscut pentru a stimula metabolismul.

14. Zucchini: Dovlecelul are doar 17 calorii intr-o portie de 100 de grame. Îmi place călit sau un sos de paste, dar se poate folosi într-o tona de moduri diferite, chiar și în pâine.

15. Ceapă: Ceapa este punctul de pornire pentru o mulțime de diferite rețete. Când nu știu ce fac în bucătărie, mereu am început cu prăjirea unei cepe într-o tigaie pentru a obține unele arome, merge. E frumos să știi că nu adauga mai multe calorii, doar 40 la 100 de grame. Acestea conțin, de asemenea, flavonoide benefice.

Unele alte alimente dense substanțe nutritive includ sfecla, lămâi, roșii, grapefruit, și napi.