Radio Simplu

Vor deveni părinți, după ce au pierdut un copil

Actorul din Kellan Lutz și soția sa, Britanny Gonzalez, vor avea un bebeluș peste numai câteva luni, după ce primul copil le-a murit.

In articol:
Kellan Lutz și soția sa s-au căsătorit acum trei ani
Bucurie de nedescris în showbiz. Faimosul actor din seria Twilight, Kellan Lutz, și soția sa vor deveni părinți.

Cei doi au trecut prin momente cumplite la începutul acestui an, atunci când și-au pierdut bebelușul la naștere. Kellan Lutz și Britanny Gonzalez au fost devastați atunci când bebelușul lor s-a născut mort, însă, cei doi și-au dorit din tot sufletul ca familia lor să fie completă, iar de curând au aflat că vor avea un bebeluș.

Kellan Lutz a fost cel care a făcut anunțul cel mare zilele trecute și alături de soția sa le-au arătat fanilor burtica de gravidă.
Citeste si: Actrița Rachel McAdams este însărcinată pentru a doua oară

Paparazzii i-au surprins pe cei doi în oraș, radiind de fericire, chiar înainte de a le da tuturor vestea cea mare. Brittany, în vârstă de 32 de ani și actorul din seria Twilight au fost văzuți în oraș extrem de fericiți, semn că au depășit tragedia de la începutul anului.

Kellan Lutz si sotia sa
Kellan Lutz si sotia sa vor avea un copil[Sursa foto: Instagram]
Citeste si: Cel mai îndrăgit solist a devenit tătic! Ed Sheeran are o fetiță „frumoasă și sănătoasă”. Primele declarații

„Suntem din nou însărcinați! Aceasta este viața adevărată. Pentru cei care nu știu, suntem însărcinați. Mulțumim tuturor pentru cei care au fost alături de nou, s-au rugat pentru noi și ne-au sprijinit. Suntem atât de încântați. În mod clar am trecut prin multe și aș vrea să împărtășesc această călătorie într-un mod în viitor. Aici suntem cu o altă promisiune”, a anunțat mai târziu Kellan Lutz.

Kellan Lutz si sotia sa
Kellan Lutz si sotia sa[Sursa foto: Instagram]
Citeste si: Lili Sandu, prima apariție publică de când a devenit mamă. Cu ce probleme s-a confruntat bebelușul imediat după naștere

Kellan Lutz și soția sa s-au căsătorit acum trei ani
Actorul și soția sa au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată în luna noiembrie 2019, la doi ani după ce s-au căsătorit. Din nefericire, în luna februarie, Brittany a suferit un avort, iar copilul s-a născut mort, tânăra fiind însărcinată în 6 luni la momentul respectiv.