Radio Simplu

Rusoaica Daria, fosta lui Alex Bodi, lovește din nou! Încă un mesaj care o vizează pe Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția pe contul ex-ului

GALERIE FOTO (2)

Daria Radionova, fosta lui Alex Bodi, continuă să posteze imagini și mesaje care fac referire la despărțirea prin care trece Bianca Drăușanu!

Deși presa a speculat foarte mult faptul că Alex Bodi ar fi plecat în Monte Carlo, unde s-ar fi aflat în compania fostei salae, Diana Radionova, acesta a clarificat situația, scurt și la obiect:

„Nu am declarat nimănui motivul. Ea s-a supărat pe mine pentru că eu a trebuit să plec și nu am putut să o iau cu mine. Iar ea a interpretat cum a vrut ea. Nu știu de ce toată lumea face legătura cu Daria, ea nu este aici unde sunt eu.

Și dacă ar fi fost vorba ca Daria să fie în același loc cu mine, a fost când eu eram cu Bianca în Monaco. Cum am mai spus, o las să-și găsească pe cineva cu care să poată comunica bine”, a declarat Alex Bodi, în exlcusivitate pentru Fanatik.

Deși Alex Bodi a infirmat toate acuzațiile conform cărora acesta ar fi fugit în brațele rusoaicei, Daria continuă să posteze imagini cu mesaje care ar putea fi interpretate cu ușurință că fac referire la despărțirea celor doi.

Dacă acum două zile rusoaica publica pe InstaStory două imagini cu un puternic impact emoțional, astăzi Daria a ales să publice un mesaj.

Daria, fosta lui Alex Bodi
Daria, fosta lui Alex Bodi
”Karma nu iartă pe nimeni”, a scris Daria Radionova, pe pagina de Instagram.

Deși Daria Radionova a declarat că își dorește să iasă din acest triunghi amoros care nu îi pria, acum se pare că Daria nu se poate abține! Rusoaica continuă să posteze mesaje care par că fac referire la despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.