Radio Simplu

VIORICA DE LA CLEJANI, ÎNȘELATĂ DE SOȚUL EI?!?

Viorica de la Clejani și soțul ei au oferit în această după-amiază un interviu spumos, transmis live la TV. La un moment dat, îndrăgitul artist a fost întrebat dacă și-a înșelat partenera de viață și, deși mulți s-au așteptat ca el să nege vehement… Ioniță de la Clejani a oferit un răspuns fabulos la această întrebare intimă.

Viorica de la Clejani, înșelată de soțul ei?!? Răspunsul fabulos oferit de Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani au primit acasă la ei o echipă de la “Acces Direct” și, interviul lor a luat o altă întorsătură, după ce cântărețul a fost nevoit să răspundă la întrebarea: “Ți-ai înșelat vreodată soția?”.

El a oferit o explicație care i-a făcut pe unii dintre fanii lor să înțeleagă că răspunsul ar fi, de fapt, afirmativ, iar alții sunt de părere că acest lucru nu s-a întâmplat în familia sa. Artistul a punctat însă și un sfat prețios: doi parteneri nu trebuie neapărat să se privească doar ochi în ochi, ci “amândoi, în aceeași direcție”.

“Există întrebări la care pot să-ți răspund și pot să nu-ți răspund. Valoarea unui cuplu constă în ceea ce faci împreună. Știi ceva? Când te căsătorești cu cineva, nu trebuie să te privești doar ochi în ochi, ci trebuie să priviți amândoi în aceeași direcție. Atunci, e bine acasă”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Viorica și Ioniță de la Clejani se numără printre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Ei au o familie frumoasă, iar artista i-a dăruit soțului ei doi copii: Margherita și Fulgy. Fiica talentaților artiști le calcă pe urme, ea cântând de multe ori împreună cu aceștia.

Loading...