Radio Simplu

Viorica Dăncilă, criticată pentru broșa Chanel purtată. La ce valoare se ridica bijuteria?

GALERIE FOTO (2)

Ca orice alt prim-ministru, Viorica Dăncilă are mare atenție când vine vorba de aparițiile ei publice. Mai cu seamă când sunt și televizate și urmărite de o țară întreagă. Așa se face că în prima conferință de după arestarea lui Liviu Dragnea, premierul țării a ales cu interes ținuta pe care avea s-o poarte, dar și accesoriile adiacente.

În timp ce Liviu Dragnea era condus către Penitenciarul din Rahova, Viorica Dăncilă organiza o conferință de presă în cadrul căreia anunța că va fi președintele interimar al PSD-ului. Pentru un anunț atât de important, premierul țării a ales să poarte un outfit alb, compus dintr-o fustă și un blazer, în nonculoarea alb, care simbolizează sinceritate și transparență.

Ceea ce a atras atenția tuturor, însă, a fost broșa Chanel pe care a folosit-o drept accesoriu la outfitul deux-pieces purtat. Mulți internauți au atras atenția unui accesoriu atât de costisitor precum o bijuterie Chanel. Prețul celei de față variază între 600 și 650 pe site-urile de specialitate, ceea ce înseamnă că Viorica Dăncilă a scos peste 2500 de lei din buzunare. Să fi fost o decizie înțeleaptă?

Loading...