Radio Simplu

„Socrii” lui Liviu Dragnea au legături la Penitenciarul Rahova. Ce s-a aflat?

GALERIE FOTO (2)

Săptămâna aceasta a debutat cu arestarea liderului PSD și transferul lui către Penitenciarul Rahova. Jurnaliștii au aflat acum că există o legătură între locul în care se află acum Liviu Dragnea și părinții logodnicei sale, Irina Tănase.

Deși nu i-a fost alături la momentul predării la Penitenciarul Rahova, Irina Tănase a declarat că e o perioadă foarte grea pentru ea și că îi este alături, în continuare, logodnicului ei, care a primit o sentință de 3 ani și 6 luni cu executare. Jurnaliștii au aflat, însă, că Liviu Dragnea are, după gratii, parte de un tratament preferențial și că e tratat ca un VIP.

Și asta, poate, și pentru că cei care aveau să-i fie socrii anul acesta au legături cu Penitenciarul Rahova. Potrivit jurnaliștilor de la Spy News, ambii părinți ai Irinei Tănase au lucrat la închisoarea în care se află acum Liviu Dragnea. Cei doi au ieșit la pensie, însă, anticipat. Pe vremea când erau angajați, mama Irinei Tănase câștiga suma de 2500 de lei, pe postul de asistentă medicală, în timp ce tatăl acesteia era angajat ca electrician și câștuga luna 2100 de lei.

Irina l-a vizitat deja pe Liviu Dragnea

foto: Digi24

Ieri, Irina Tănase a fost văzută sosind la Penitenciarul din Rahova. Aceasta și-a vizitat iubitul aflat după gratii, însă nu și-a găsit cuvintele pentru a da o declarație oficială. Ea era însoțită de fiul politicianului, care de asemenea a păstrat tăcerea.