Radio Simplu

VIDEO. Reacţia impresionantă a unui bebeluş de 10 luni când îşi aude mama cântând

GALERIE FOTO (2)

Un bebeluş de 10 luni a devenit vedetă pe internet după ce a fost filmat de propria mamă, în timp ce aceasta îi cânta melodia „My heart can’t tell you no”. Reacţia lui Mary Lynne Leroux, aşa cum se numeşte copilul, este una impresionantă, notează Huffigton Post.

Din imagini se poate vedea cum bebeluşul începe să plângă. În plus, acesta suspină precum un om mare, atunci când îşi aude mama cântând.

Amanda, mama copilului a declarat, pentru un post de televiziune din Canada, că este prea timidă pentru a cânta în plublic, motiv pentru care preferă audinţa apropiaţilor.

Amanda Leroux, o canadiana din Ontario, i-a cantat fetitei ei, Marie-Lynne, de 10 luni o balada trista de dragoste si a inregistrat reactia micutei.

Desi foarte mica, fetita pare sa inteleaga cuvintele sau cel putin emotia din spatele lor, pentru ca, la doar cateva secunde de la inceperea melodiei, lacrimi mari incep sa-i siroiasca pe fata.

Comentatorii de pe YouTube au dezbatut intens daca micuta este fericita la auzul vocii mamei ei sau daca, dimpotriva, este incredibil de trista.

Mama micutei, Amanda, a explicat cum a ajuns sa faca filmuletul care a devenit viral pe Internet:

„Cand sunt singura acasa, cand cu voce tare, pentru ca mi-e jena sa cand in public.

Cand Marie-Lynne avea in jur de 8 luni, am descoperit ca melodiile vesele o faceau sa zambeasca, iar cel triste ii aduceau lacrimi in ochi, in special melodia „My heart can’t tell you No” a lui Rod Stewart.

Intr-o zi am decis sa o filmez si iata rezultatul. Nu va ingrijorati insa, avem grija sa nu o facem sa planga degeaba.”

Urmareste, mai jos, reactia micutei, si spune-ne daca te-a emotionat sau nu in comentarii!