Radio Simplu

VIDEO impresionant Un copil orb, de 10 ani, i-a făcut să plângă pe juratii Next Star

Alex Pîrvu, căci acesta este numele tânărului artist, a fost desemnat câştigătorul celei de-a patra ediţii a emisiunii Next Star!

Baiatul, în vârstă de zece ani a interpretat extraordinar melodia „My Way” a lui Frank Sinatra. Desi este nevăzător, nimic nu îl împiedică să facă ceea ce îi place cel mai mult – să cânte.

„Am votat talentul, nu cazul!”, au spus juraţii care au fost impresionaţi până la lacrimi de momentul micului Alex.

El a intrat în cursa pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro, care va fi adjudecat în marea finală. Next Star este în fiecare zi de joi, în direct de la 20:30 pe Antena 1 şi este prezentată de timişoreanul Dan Negru.

Prezentatorul emisiunii a scris, la fel de emoţionat, pe Facebook următoarele: „Asta nu s-a văzut la televizor…

În culise puştiul mi-a povestit că urcă pe munţi cu părinţii lui şi că simte muntele chiar dacă nu l-a văzut niciodată…

Am tăcut, mi-a simţit respiraţia şi tăcerea şi mi-a spus deîndată…

”Dar ţie-ţi place mai mult marea, nu-i aşa Dănuţ?” Puştiul m-a ghicit dintr-o respiraţie… Alex, cel ce n-a văzut niciodată lumea… Împărţiţi-l pe net… O merită!”

Ascultă-l şi spune-ne dacă-ţi place şi ţie, iar dacă răspunsul este DA, distribuie şi tu pe facebook să-l vadă toată lumea.

Poreclit ” Micul Sinatra”, pustiul a fost luat sub aripa ocrotitoare de idolul sau, Marcel Pavel, si, la concertele pe care artistul le-a avut de-a lungul timpului, el a fost de multe ori prezent pe scena!

Asa s-a intamplat si la spectacolul anual sustinut de Marcel Pavel la Circul Metropolitan Bucuresti, unde Alex Parvu s-a numarat printre invitatii speciali ai galei.

Baiatul, acum in varsta de 12 ani, a interpretat magistral piesa “Copacul”, fireste, alaturi de vedeta, si a ridicat publicul in picioare pentru cateva minute bune!

“Acest copil este o minune! Are o voce incredibila si vede cu sufletul!

Va ajunge departe, fiindca are ambitie si mult talent”, a spus Marcel, care pe toata perioada reprezentatiei l-a tinut pe Alex de mana si la final, l-a dus si in culise, pentru a nu intampina probleme de deplasare.

Concertul lui Marcel Pavel, organizat la Circul Metropolitan din Bucuresti, a fost un adevarat succes!

Proiectul, in care cantaretul i-a implicat si pe tenorii Andrei Lazar si Vlad Mirita, cu care a interpretat o serie de arii indragite, pe artistii Corina Chiriac, Sanda Ladosi, Monica Anghel si Nico, dar si intreaga sa familie, a fost unul de mare calitate, drept dovada ca oamenii prezenti in numar foarte mare in sala au aplaudat din primul pana in ultimul minut.