Radio Simplu

Victor Slav cântă în duet cu Anda Adam, fosta iubită. Cei doi vor urca pe scenă împreună

Victor Slav cântă în duet cu Anda Adam. Mai este o singură zi până la premiera late nigh show-ului Vulturii de noapte’, difuzat mâine seară, de la 23:15, imediat după emisiunea fenomen Exatlon’. Iată surpriza de zile mari!

Giani Kirita, Victor Slav și Cătălin Cazacu vor face deliciul telespectatorilor, prin umor de calitate, invitați care duc divertismentul și voia bună la un alt nivel, dar și cea mai antrenantă muzică.

În prima ediție Vulturii de noapte’, difuzată la ora 23:15, la Kanal D, una dintre surprizele serii va fi duetul muzical extraordinar între Anda Adam și Victor Slav. Plini de enegie, cei doi se descurcă exemplar pe scenă, prestația lor artistică dezlanuind aplauzele tuturor. Faptul că Victor Slav și Anda Adam au format un cuplu timp de șase ani s-a văzut în chimia colaborării între ei.

Intrepretand versurile ultimului hit lansat de Anda Adam featuring Alex Velea, Nicio regulă’, Victor Slav se va manifestă că un adevărat artist.

Întregul moment îl veți putea urmări în ediția de mâine a late night show-ului Vulturii de noapte’, prezentat de Victor Slav, Giani Kirita și Cătălin Cazacu, de la 23:15, la Kanal D!

Victor Slav, mesaj emoționant pentru fetița lui

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au separat, după ce suspiciuni de infidelitate și o nouă relație a blondei au distrus armonia ce părea să domnească în familia lor. În ciuda acestor neînțelegeri, cei doi au rămas părinții micuței Sofia și, chiar dacă se zvonea că Victor pare tot mai puțin interesat de copilă, realitatea este alta.