Radio Simplu

Vica Blochina s-a certat cu iubitul în stradă

Vica Blochina a fost jignită crunt de un iubitul ei. Cei doi au fost protagoniștii unui scandal în stradă, potrivit spynews.ro.

Momentul, care a avut loc în urmă cu câteva zile, a fost înregistrat. De față cu poliția, acesta îi adresează vorbe grele Vicăi Blochina, care se află în mașină. „Dă-te jos că nu e mașina ta, du-te, urcă-te în mașina de poliție. Dispari de aici, fomisto! Ce plângere să-mi faci, că mi-ai mâncat banii! Dă-te jos din mașina mea!”, spune iubitul Vicăi Blochina în înregistrare, potrivit spynews.ro.

Conform sursei citate, Vica Blochina îl acuză pe iubitul ei că ar fi tâlhărit-o și că i-ar fi furat 100 de lei, în timp ce acesta susține că nu avea de ce să-i fure bani aceteia, pentru că avea suficienți bani la el – 200 de milioane. Scandalul dintre cei doi s-ar fi soldat cu o plângere penală la Secția 2 de poliție. „Nu vreau să comentez acest episod. Consider că educația mă împiedică să fiu altfel decât am fost până acum, și anume o doamnă. Nu putem face educație celor care nu au primit-o în primii ani de viață. Voi lăsa justiția să-ți urmeze cursul și să decidă care va fi următorul pas”, a declarat Vica Blochina. Iubitul Vicăi Blochina, care susține că ar fi fost înșelat de vedetă, a făcut și el declarații:

„Voiam să termin relația cu ea și ca drept răzbunare a mers la poliție, acuzând faptul că aș fi tâlhărit-o de 100 de lei și mai mult de atât, aș fi agresat-o fizic, lucru care nu este adevărat. Într-un final, nu este niciun dosar penal pe numele meu”. Vica Blochina este o fostă dansatoare. Blonda a devenit cunoscută după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu antrenorul Victor Pițurcă. Din relația celor doi a rezultat un băiat, Edan.