Radio Simplu

AU IEȘIT LA IVEALĂ SECRETELE RELAȚEI DINTRE PLUȘICA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ȘI CULIȚĂ STERP. CE FĂCEA CÂNTĂREȚUL PENTRU A SE ASCUNDE

GALERIE FOTO (2)

Plușica de la Puterea Dragostei și Culiță Sterp și-au ținut relația ascunsă de ochii publicului. Motivele au fost dezvăluite de apropiații celor doi, care știau că între ei este ceva mai mult decât o amiciție foarte strânsă.

De când Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au împăcat, Plușica se pare că a trecut pe locul doi. Prieteni din anturajul artistului au dezvăluit motivele pentru care Culiță nu s-a afișat niciodată cu frumoasa blondină.

”Între Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el n u a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu la-u spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, a declarat un apropiat de-al cuplului pentru wowbiz.ro

Plușica se pare a făcut tot ce a putut pentru a rămâne alături de artist. Ba chiar a acceptat să se vadă cu acesta pe ascuns, departe de ochii curioșilor.

”Plușica a făcut, la propriu, naveta pentru Culiță Sterp. Cum o chema undeva, Pluși mergea, fie că era vorbva de Sibiu, fie că era vorba de Hunedoara. Mergea la evenimentele lui, îl susținea, încerca să fie discretă și să nu fie geloasă. Ea ar fi vrut să fie tot timpul lângă el, dar Culiță nu prea accepta, se fereau. Ajunseseră la un moment dat să se vadă la terase, prin Hunedoara, doar, doar să nu fie văzuți”, ne-a mai spus sursa citată.

Carmen de la Sălciua, fotografiată în tandrețuri cu artistul Culiță Sterp
Carmen de la Sălciua a împlinit 31 de ani în urmă cu câteva zile și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câteva rude și prieteni apropiați. De pe lista invitaților nu a lipsit Culiță Sterp, spre surprinderea multora. În plus, cântărețul a ajuns primul la petrecere și nu a ezitat să își exprime în public sentimentele intense pe care le are față de fosta lui soție.

“Am rămas trăsnit când am văzut că e acolo. Râdea, statea doar pe lângă Carmen, o atingea tot timpul… Carmen era atât de fericită, de zici că era ziua nunții ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei și, din nou, sunt împreună. Eu sunt puțin dezamăgit de Carmen și ușurința cu care a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important să fie ea fericită”, a declarat un martor la scenele derulate între cei doi foști soți, relatează wowbiz.ro.

Conform mărturisirilor făcute de unul dintre invitați, spre sfârșitul petrecerii, sărbătorita și Culiță Sterp nu au mai lăsat loc de interpretări cu privire la împăcarea lor. Și… a mai susținut aceeași sursă… cei doi artiști și-ar fi petrecut noaptea în același pat…