Radio Simplu

VICA BLOCHINA, PLINĂ DE REGRETE DUPĂ AVENTURA DE 16 ANI CU VICTOR PIȚURCĂ: ”PLĂTESC ÎN CONTINUARE LUCRUL ACESTA, POATE DE AIA SUNT ȘI SINGURĂ…”

16 ani de relație și un copil, acesta ”bilanțul” pe care senzuala Vica Blochina l-a făcut în timpul emisiunii ”Acces Direct”. L-a iubit pe Victor Pițurcă și au fost împreună chiar dacă acesta era căsătorit, iar statutul de amantă a lăsat în urmă multe dezamăgiri și o reconsiderare a viitorului imediat.

Fiul celor doi – Edan – va împlini 13 ani în 2020, iar Vica Blochina mărturisește că este o mamă norocoasă. Nu are timp, din păcate, să stea mai mult timp alături de el, dar a ajuns la concluzia că toată ”nebunia” din trecut s-a transformat într-o relație civilizată. De dragul copilului, Vica și Victor se comportă civilizat, iar acesta este un semn de normalitate. Acum, amândoi pun pe primul loc ”binele copilului”, însă Vica a ținut să precizeze și că nu mai există absolut nimic între ea și fostul partener.

”Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (n.red. – Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil”, a declarat Vica în timpul emisiunii ”Acces Direct”.

Vica Blochina: ”Așa a fost să fie…”
Trecutul nu poate fi dat uitării, cu atât mai mult atunci când în ecuația sentimentală intervine și un copil. Însă există regrete, iar Vica Blochina are tăria de a le recunoaște. Este încă singură, crede că este foarte posibil să fie făcut și ”rău”, însă nu a fost absolut nimic premeditat.

„Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, a mărturisit Vica Blochina în aceeași emisiune. Pe lângă regretele legate de relația cu Victor Pițurcă, Vica Blochina a fost pusă și în fața altor situații care ”lasă urme”. ”Partenera mea de afaceri m-a furat, prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu. Am ajuns să fac plângere la Poliție. Ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-au durut mult lucrurile acestea. Nu pot să iert, niciodată”, a mai spus Vica Blochina.