Radio Simplu

Pepe, scene de tensiune cu sosia Oanei Zăvoranu. Bruscat și certat, artistul a cerut ajutorul fanilor: ”Ce ați fi făcut”

Pepe, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare pe care a făcut-o, pe contul său de Facebook. Cântărețul le-a arătat tuturor cum se lasă împins și apostrofat de o femeie misterioasă care, culmea, seamănă izbitor cu nimeni alta decât…Oana Zăvoranu!

Pepe și-a surprins fanii și urmăritorii de pe Facebook. Artistul a făcut o postare prin care le arată tuturor cât de rău se ceartă cu o femeie misterioasă pe care, dacă o analizezi puțin, este leită Oana Zăvoranu! Seamănă, dar…nu răsare! Cel mai probabil, Pepe pregătește o surpriză muzicală de zile mari și cum și-a obișnuit deja ascultătorii cu cele mai inedite videoclipuri, la fel s-a întâmplat și acum.
În imaginile pe care le-a postat pe contul său de Facebook, Pepe se lasă împins, apostrofat și respins de o femeie misterioasă, extrem de frumoasă și cu forme fooooarte bine definite. Mai mult, sexy-șatena aruncă toate lucrurile din casă pe jos și pare a fi extrem de supărată. Motivul: Pepe, desigur, căci pe el își varsă toți nervii! Și, pentru că știm cu toții că lui Pepe îi place foarte mult să fie creativ atunci când vine vorba de videoclipurile sale, dar și comunicativ cu fanii săi, cărora le împărtășește totul, artistul a lansat o întrebare de zile mari, pe rețeaua de socializare.

„Voi ce ați fi făcut în situația aceasta?” i-a întrebat Pepe, pe fanii săi. Imediat, internauții au început să-i lase tot felul de comentarii. Dacă unii s-au amuzat teribil de scenele văzute, alții i-au mărturisit cântărețului că nu ar accepta niciodată ca o femeie să-i trateze în felul acesta.

Aşa ceva ???

Voi ce aţi fi făcut în situaţia aceasta ???

Publicată de Pepe pe Luni, 20 ianuarie 2020