Radio Simplu

Viaţa l-a schimbat radical! Cine e vedeta din fotografii? Nici fanii înfocaţi nu îl mai recunosc

GALERIE FOTO (2)

La începutul anilor 2000, vedeta făcea furori printre domnişoare, actorul jucând în telenovele de succes şi bucurându-se de o mare atenţie.

Însă, cum timpul nu iartă pe nimeni, din cuceritorul de altă dată, actorul are, în prezent 44 de ani şi nu mai apare în faţa camerelor. Reuşiţi să ghiciţi cine este în fotografie?

Da! Nimeni altul decât Dan Bordeainu, fostul iubit al Adelei Popescu, despre care toată lumea credea că vor ajunge în faţa altarului! Însă, lucrurile au decurs diferit, iar acum fiecare are o familie fericită!

Ce face acum Dan Bordeianu
Actorul s-a transformat foarte mult în ultimii ani, are 44 de ani, o carieră în actorie. Acum, el stă departe de lumina reflectoarelor, de emisiunile TV. Are o familie frumoasă, o soţie deosebită alături de care locuieşte în Brăneşti:

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos „, a spus el în 2019 pentru Formula AS.

Sursa foto: Facebook