Radio Simplu

Bianca Drăgușanu, luată prin surprindere de fiica ei: „Cât mă iubești, mami?”

Bianca Drăgușanu e topită după fiica ei, Sofia, mai ales când îi pune la încercare sentimentele de mamă.
Sofia seamănă cu tatăl ei, spune Măria Sa Internetul, însă Victor Slav nu mai e aproape de ea. De când cei doi au divorțat, micuța Sofia trăiește mai mult cu mama și cu actualul ei soț, Alex Bodi.

Fiica Biancăi Drăgușanu, care a împlinit 3 ani de curând, o surprinde pe mama ei cu întrebări iscoditoare. De exemplu, zilele trecute voia să știe cât de mult o iubește mama ei.

Bianca Drăgușanu a distribuit pe Instagram o fotografie cu fiica ei, precum și răspunsul pe care i l-a oferit.

„Până la Lună și înapoi de infinit de ori”, a scris Bianca.

Fiica Biancăi Drăgușanu are o „soră” mai mare
Sofia și-a serbat ziua de naștere la sfârșitul lunii septembrie, eveniment la care au participat și fetele lui Alex Bodi. Actualul soț al Biancăi Drăgușanu are două fiice din două relații anterioare, iar fata sa cea mare locuiește în aceeași casă cu Sofia.

Bianca și Alex s-au logodit civil în luna august a acestui an. Deși nu stabiliseră data nunții, tot Măria Sa Internetul dădea ca sigură ziua de 22 septembrie drept data nunții lor.

Se pare că ei erau singurii care nu știau asta. „Nu știu de unde zvonurile astea. O să fie, clar (nunta – n. red.), dar practic nu aveai cum să organizezi o nuntă așa cum o vrem noui în 30 de zile”, a spus Bianca Drăgușanu la Vorbește lumea.

Sursa: Perfecte.ro