Radio Simplu

Vesti triste pentru Victor Slav. Judecatorii au dat verdictul

Victor Slav a fost prins pe picior greșit anul acesta când polițiștii l-au oprit pentru un control de rutină. Organele de poliție l-au testat cu aparatul DrugTest, iar prezentatorul TV ar fi ieșit pozitiv. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a contestat plângerea, dar se pare că judecătorii nu au fost de partea lui.

Victor Slav s-a ales cu dosar penal și riscă închisoarea după ce a condus drogat
Victor Slav a avut de-a lungul timpului mai multe probleme cu legea: a primit amenzi de circulație și a rămas fără permis timp de 3 luni pentru viteză.

Prezentatorul emisiunii „Îmi place dansul” difuzată la Kanal D a fost depistat pozitiv la un test al organelor de poliție după ce a fost oprit la un control de rutină în stațiunea Sovata. Victor Slav a fost testat cu aparatul DrugTest și a reieșit că fostul soț al Biancăi Drăgușanu consumase marijuana.

Celebrul prezentator TV a încercat să-și facă dreptate în instanță și a depus o plângere la Judecătoria Sighișoara. Magistrații i-au respins plângerea, iar acum a fost deschis un dosar penal pe numele lui și riscă pedeapsa cu închisoarea.

„Respinge plângerea contravențională a petentului Slav Victor, cu CNP… și domiciliul…., în contradictoriu cu intimatul IPJ Mures, cu sediul… , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliția stațiunii Sovata. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighișoara”, se arată în decizia magistraților, potrivit fanatik.ro