Radio Simplu

Frumoasa si atunci, frumoasa si acum! Au trecut mai bine de 10 ani peste Narcisa Moisa. Uite cum arata cantareata la inceputul cariei sale

GALERIE FOTO (10)

Cu o prezenta scenica greu de uitat, Narcisa Moisa reuseste sa isi uimeasca publicul de fiecare data cu usurinta. Chiar daca arata ca la 20 de ani, artista are 2 copii.

Nu a fost dintotdeauna ca” trasa prin inel” , iar in 2009, Narcisa Moisa avea cu mult mai multe kilograme în plus decât în prezent. A câştigat „lupta”, kilogramele au dispărut, iar uşor-uşor, manelista a ajuns şi pe medicul estetician. După ce şi-a făcut micşorare de stomac, şi-a pus silicoane şi şi-a mărit buzele puţin. Însă, spre deosebire de alte vedete de la noi, încă o mai recunoaştem!

„Micşorare de stomac, implant mamar şi la buze foarte puţin mi-am pus, dar puţin puţin, acum nu ştiu dacă se consideră operaţie”, a spus Narcisa pe Instagram, în urmă cu ceva timp.


La scurt timp, cu o talie de viespe, Narcisa Moisa cucerea inimile tuturor! Piesele ei au urcat în topuri şi a făcut furori în adevăratul sens al cuvântului. Cert este că, după atât timp, Narcisa Moisa încă deţine secretul succesului.

Nici pe plan personal nu-i merge rău, ba chiar am putea spune că-i merge bine de tot! Narcisa Moisa și soțul ei, Yoannes au împreună doi copii şi profită de fiecare ocazie pentru a le arăta tuturor cât de mult se iubesc.

„Așa frumusețe!!? Așa talent!!? Soțul meu, șeful meu, managerul meu, frumosul meu cu cel mai mare haz și talent, te iubesc muuuuult iubirea mea, toată forta și puterea mea , tot ce înseamnă EU ❤️”, a scris Narcisa Moisa recent.

Când a împlinit 29 de ani, Narcisa Moisa a avut parte de o aniversare de vis, iar toţi apropiaţii au vrut să se asigure că manelista ştie cât de importantă este pentru ei. Cadouri care mai de care mai scumpe şi urări inedite!