Radio Simplu

Veniți de luați COVID! Tzancă Uraganu a comis-o iar: concert cu sute de oameni într-un sat din Vrancea! Manelistul abia s-a recuperat după coronavirus

Tzancă Uraganu nu se mai potolește. Manelistul care a fost confirmat cu COVID-19 în urmă cu câteva săptămâni, a cântat iar în fața a câteva mii de oameni, într-un sat din Vrancea.

Tzancă Uraganu este chiar un pericol public. Manelistul a blocat drumul principal din localitatea Homocea, județul Vrancea, acolo unde a susținut un concert la care s-au strâns aproape toți locuitorii. Fără măști de protecție, fără distanțare socială, fanii manelistului au chefuit până noaptea târziu pe ritmuri de balcanice. Tzancă a făcut din nou live de la fața locului și a arătat cât de bine se distrează oamenii la show-ul lui.

Tzancă e la a doua abatere: la Iași s-a lăsat cu amenzi
Imaginile scandaloase vin la doar câteva săptămâni după ce Tzancă a provocat un scandal uriaș la Iași. Atunci, Uraganu a fost invitat să cânte la o terasă, însă muzica dată la maxim a adus în fața localului câteva sute de persoane care, la fel, nu au respectat distanțarea socială. Mai mult, Tzancă i-a invitat pe fani să vină lângă el, lucru care a creat o adevărată busculadă. La Iași, s-a lăsat cu amenzi, dar se pare că asta nu l-a încurcat pe Tzancă să repete isprava.

Mai grav este că Tzancă Uraganu a fost confirmat cu COVID-19 în urmă cu o lună și jumătate. El a stat în carantină timp de 14 zile, după care a plecat direct la concert. Se pare însă că nici asta nu-i mai sperie pe fanii lăutarului care i-au dus dorul atâea luni încât amenințarea COVID-19 nu mai reprezintă o problemă pentru ei în acest moment.

Tzancă, trimis din nou de fani în carantină
La Homorcea, Tzancă a fost invitat să cânte la o nuntă ”împărătească”, însă așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, curioții au venit să-l vadă pe manelist și și-au chemat și alți prieteni, astfel încât evenimentul s-a mutat din curtea mirilor în stradă. Asta nu e ceva nou, însă pe timpul pandemiei autoritățile au interzis astfel de manifestări ”cultural-artistice”. Așa că s-au îngrămădit, cu mic cu mare, unii și-au luat chiar și copiii, să-l asculte pe Tzancă Uraganu.

”De mâine pun pariu că stă iar Tzancă pe carantină, că e multă lume fără măști”, a comentat o fană pe contul de socializare a manelistului, acolo unde acesta a pus imagini live de la evenimentul din Vrancea.