Radio Simplu

Vedea mereu că apar niște cercuri ciudate pe pereții casei sale, așa că a decis să dea o gaură. Când a văzut ce se află în spate, a găurit tot peretele: „Incredibil, cum este posibil așa ceva?”

Este în natura umană să fim curioși în ceea ce privește mediul nostru înconjurător. Întrebându-ne ce reprezintă lumea din jurul nostru și cum funcționează lucrurile este un comportament absolut natural, însă dacă percepi chiar și o mică schimbare în mediul obișnuit, această curiozitate poate duce spre dorința arzătoare de a afla ce se întâmplă, de fapt.

Când acest om a observat cercuri ciudate care apăreau pe pereții spațiului său de lucru, a fost intrigat. Atunci a decis să se uite mai atent la ele și a descoperit ceva ce nu credea niciodată că ar fi posibil.

Într-o după-amiază, un proprietar a observat niște cercuri ciudate care apăreau pe perete în spațiul de lucru al casei. El a crezut inițiaș că ar fi putut fi cauzate de apă la început, dar forma era perfectă pentru a fi vorba despre așa ceva.

El a decis că trebuie să investigheze pentru a vedea de unde provine forma misterioasă. A forat într-o gaură, pentru a vedea ce se află în spatele ei. Așa a observat că trebuie să facă acest lucru și în partea opusă.

Nici el și nici prietenii săi nu înțelegeau ce s-ar putea ascunde acolo, așa că a fost nevoie de niște găuri mai mari. După ce a făcut o gaură mai mare, și-a făcut curaj și a intrat acolo, în perete.

Singurele lucruri pe care le putea vedea erau un zid murdar și niște resturi de metal. Apoi, a început să miște fasciculul de lumină din jurul camerei. Ei bine, era o cameră secretă în spatele camerei. iar în interior erau mai multe obiecte ciudate: o legătură de lemne, un topor și niște țevi.

Văzând descoperirea acestui om te face să te întrebi ce fel de secrete se ascund în casa ta! Ai merge atât de departe încât să afli?