Radio Simplu

Femeia și-a pierdut soțul dar imediat apoi s-a mutat împreună cu doi oameni ai străzii. Mulți au crezut-o nebună, dar au început să plângă când au aflat adevărul…

GALERIE FOTO (2)

Michael Faling este tatăl lui Cory, pe care îl iubește din tot sufletul, el își crește copilul singur. Viața lor era cât se poate de normală până în momentul în care Michael și-a pierdut slujba. De atunci viața lor s-a schimbat dramatic.

În timp ce economiile li se terminau, tatăl era disperat că nu își putea găsi cu niciun chip un al serviciu și nu mai putea plăti care în care locuia împreună cu fiul lui. Nu a trecut mult și au fost amândoi aruncați pe stradă, fără să aibă nicio rudă care să le ofere un mic adăpost, măcar pentru o vreme. Totul era și mai dramatic fiindcă în oraș nu era nici aziluri pentru oamenii rămași fără un acoperiș deasupra capului.

Într-un moment de disperare el a dat un anunț în ziar în care cerea oricărui om cu inimă mare să îi ofere lui și fiului său un cămin, el în schimb ar fi putut face toată munca de care era nevoie într-o casă.

La un moment dat cei doi trăiau pe stradă, banii li se terminau și iarna se apropia, iar tatăl nu mai știa ce să facă. Atunci a aflat despre o organizație de caritate care îi ajuta pe oamenii fără casă să își găsească un acoperiș deasupra capului, dar acolo li s-a spus că cei care vor să ofere un cămin altcuiva sunt puțini.

Totuși, cei doi au avut mare noroc fiindcă de povestea lor a aflat Mel Wood, care își pierduse soțul în urmă cu 6 ani în urma unui stop-cardiac. Ea locuia singură cu cei trei copii ai ei și a decis să le ofere o cameră celor doi, în casa ei.

Iată ce a mărturisit femeia: ,,În viață eu încerc să urmez un principiu simplu: Dacă ai bani în plus, atunci e mai bine să faci o masă, decât să construiești un gard. Nu cred că trebuie să tremurăm deasupra banilor, dacă aceștia pot ajuta pe cineva să se ridice în picioare”.

Această femeie a salvat două vieți prin gestul ei incredibil. Distribuiți povestea pentru ca bunătatea să aibă ecou!