Radio Simplu

Vărsător, adevăratul caracter al nativilor din această zodie

De-alungul timpului, nativii zodiei Vărsător au fost asociați cu inteligența, inovația, noutatea, abstractul, schimbarea și manipularea prin intermediul comunicării. Adevărul este că personalitatea acestora reprezintă o bariera foarte subtire între vechi si nou, maturitate si tinerețe. Nativii din zodia Vărsător sunt patronați de către planetele Saturn și Uranus. Saturn le oferă maturitatea necesară pentru a conștientiza din timp cea ce este bine și cea ce este rău. Indiferent de vârstă, Vărsătorii au o înțelepciune care îi disting de nativii celorlalte zodii. Se vor remarca din copilarie prin inteligența lor și capacitatea de a îi înțelege pe cei mai în vârstă. Nu vor tolera ignoranța și vor da o mână de ajutor întotdeauna. Ei vor urma reguliile cadrului din care fac parte. De asemenea, vor face orice pentru mediul înconjurător. Acești nativi consideră faptul că oamenii trebuie să se respecte între ei, să se înțeleagă și să își ofere ajutor reciproc. Planeta Saturn le oferă și raționament. Înainte de a se implica într-o relație, acest nativ se va gândi de două ori înainte, preferând să evite suferința din dragoste sau incompatibilitatea în diferite relații. Ei nu se vor atașa de persoana pe care o iubesc, preferând să o facă fericită prin metoda bunului prieten căruia îi poți spune absolut orice. Dragostea neîmpărtășită nu îi conduce la depresie, ei vor întelege situația și vor încercac s-o depășească.

Uranus, principala planeta care îi patronează le oferă pe langă maturitate, puterea de a întelege lucrurile abstracte și de a accepta orice opinie. Acești nativii susțin faptul că oamenii sunt egalii între ei. Ei își vor trata la fel colegii, indiferent de poziția socială, funcția la locul de muncă sau personalitate. Ei consideră că fiecare persoană este diferită și nu trebuie judecată. Aceasta calitate îi face să se accepte așa cum sunt și nu vor dori sa pară altcineva decât ceea ce sunt. Se vor lăsa înconjurați numai de către persoane în compania cărora se simt confortabil. Nativii sunt foarte implicații în relațiile pe care le au și nu vor lasă pe cineva drag să plece așa de ușor din viața lor. Astfel, loialitatea acestor nativii ia nașterere. Ei își aleg prietenii cu foarte mare grijă și nu îi vor trăda niciodată. Odată ce au considerat că o persoană merită efort din partea lor devin foarte dedicați față de ea. Nu își vor arăta sentimentele cu foarte multă ușurință dar vor face orice pentru cineva la care țin. Poate vor părea reci, în unele momente, însă sentimentele lor nu dispar repede, ele durează o veșnicie. Oricine își arăta partea vulnerabilă, de la început, va cuceri un Vărsător. El va fi foarte fascinat de încrederea acordată și va încerca să nu dezamăgească. Vor face întotdeauna cea ce le va face plăcere, dorind să își exprime opiniile și creativitatea. Un nativ Vărsător constrâns de situații și pus într-un spațiu limitat este nefericit și va începe să dea vina pe oameni și situații.

De asemenea, Uranus le oferă Vărsătoriilor calitatea de a fi imparțiali. Ei privesc orice lucru, eveniment sau persoană ca fiind neutre iar modul în care reaționăm ține de gândire. O nerealizare poate fi văzută de ei în două moduri, o experiență din care vor avea de învățat sau o tragedie.

Totuși, astrologii vorbesc și de o capcană pe care nativii din zodia Vărsător o întind. În cazul unei neînțelegeri, le trebuie acordat respect. Aceștia nu vor veni niciodată să spună dacă cineva a greșit față de ei, vor pleca și nu vor mai dori să vorbească cu acea persoană.